Πανδαισία σκακιού στα Τρίκαλα (Βίντεο)

Διεξάγεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στα Τρίκαλα πραγματοποιείται αυτές τις μέρες  το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι νέων ανδρών και νέων γυναικών ηλικίας κάτω των 20 ετών με αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας.

Πρόκειται για την πρώτη πανελλήνια αθλητική διοργάνωση μετά το lockdown και με σχεδόν 100 συμμετέχοντες/ουσες. Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων, η Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας και η ΠΕ Τρικάλων συνεργάστηκαν για το πρωτάθλημα που προκήρυξε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Η μεγάλη αυτή διοργάνωση – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Τρίκαλα – με περίπου 600 διαμένοντες στην πόλη, αποτελεί και μια σημαντική αναβάθμιση συνολικότερα για τα σκακιστικά Τρίκαλα.

Ο πρόεδρος της Σκακιστικής κίνησης Τρικάλων Χρήστος Τοζάρος μίλησε στο Sportrikala για την εκδήλωση λέγοντας ανάμεσα στα άλλα: «Εχουμε την χαρά να φιλοξενούμε την διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Τρίκαλα. Φέτος τηρούμε σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και προστασίας. Αγωνιστικά το πρωτάθλημα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία με μεγάλη συμμετοχή αθλητών απ΄ όλη την Ελλάδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Τοζάρου αλλά και ενδεικτικά βιντεάκια και φωτό από τους αγώνες παρακάτω:

Κάντε like εδώ στην σελίδα του Sportrikala στο Facebook, ενημερωθείτε άμεσα και γρήγορα για κάθε άρθρο που ανεβάζουμε, σχολιάστε αν θέλετε την είδηση και ανταλλάξτε απόψεις με άλλους χρήστες!!!