“Πάτησε” παρκέ ο Αίολος (Βίντεο)

Ξεκίνησε και επίσημα η σεζόν

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και με πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της η ομάδα μπάσκετ του Αιόλου εν’ όψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

Ο προπονητής της ομάδας Χάρης Φόρος δήλωσε: “Είναι μία προετοιμασία ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας στην οποία βρίσκεται όλη η ανθρωπότητα. Προσπαθούμε να τηρήσουμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείας, αυτό είναι το κύριο μέλημα μας. Από την άλλη χρειάζεται μεγάλη προσοχή λόγω της μεγάλης αποχής των παικτών από την αγωνιστική δραστηριότητα”

Για τους στόχους της ομάδας είπε: «Θα ήθελα να δω μία ομάδα ανταγωνιστική η οποία θα παλεύει σε κάθε ματς για την νίκη και θα προσφέρει όμορφο μπάσκετ»

Για το ρόστερ της ομάδας είπε: «Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, είμαστε σε επαφές με άλλους δύο αθλητές και ευελπιστούμε στο τέλος αυτής της εβδομάδας να έχουμε γεμάτο το ρόστερ. Όλες οι επιλογές που κάναμε ήταν οι πρώτες μας επιλογές και γι’ αυτό είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί η διοίκηση φέρθηκε όσο πιο επαγγελματικά μπορούσε σε αυτό το κομμάτι».

 

Απο την πλευρά του ο Αλέξανδρος Κολότσιος δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και για πρωτάθλημα: “Ξεκινάμε σήμερα μετά από πολύ καιρό προετοιμασία ενώ μέσα στο καλοκαίρι κάναμε κάποιες μεταβατικές και ατομικές προπονήσεις. Φέτος η ομάδα χτίστηκε από την αρχή, μείναμε μόνο τρεις παίκτες από πέρυσι και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάνω απ’ όλα όμως υγεία, εύχομαι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα κανονικά, να μην υπάρχει κάποια διακοπή πάλι και να έχει κάποια ροή. Θα μας πάρει λίγο χρόνο να βρούμε την χημεία μεταξύ μας αλλά πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι και προπόνηση με προπόνηση θα βγάλουμε καλό αποτέλεσμα στο παρκέ και με την βοήθεια του κόουτς να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα ίσως”

Κάντε like εδώ στην σελίδα του Sportrikala στο Facebook, ενημερωθείτε άμεσα και γρήγορα για κάθε άρθρο που ανεβάζουμε, σχολιάστε αν θέλετε την είδηση και ανταλλάξτε απόψεις με άλλους χρήστες!!!