Πάει και ο Σανδραβέλης!

Μία ακόμη απώλεια μετρά ο ΑΟΤ

Ο Δημήτρης Σανδραβέλης που ήθελε να μείνει στα Τρίκαλα μιας και η γυναίκα του είναι απο εδώ και είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στους “κυανέρυθρους” αποχωρεί επίσης. Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανακοίνωσε πως αποχωρεί απο την ομάδα γράφοντας χαρακτηριστικά: “Μία ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της γεμάτη πολλά συναισθήματα χαράς και νίκης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων για την συμπαράσταση του! Ευχομαι ολόψυχα στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της! Εις το επανιδείν ΑΟΤ”

Ο παίκτης ήταν ιδιαίτερα χολωμένος γιατί μετά την πρώτη επαφή του Ιουνίου κανείς απο την ομάδα επικοινώνησε μαζί του ενώ δεν κλήθηκε στην σημερινή πρώτη συγκέντρωση. Συμπέρανε λοιπόν πως δεν είναι στα πλάνα της ομάδας και έτσι προέβη στην ανακοίνωση αποχώρησης.

‘Ακομψη σίγουρα συμπεριφορά απέναντι σε ένα παίκτη με γεμάτη χρονιά φέτος καθώς έπαιξε σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και τρία κυπέλλου. Είχε περάσει ξανά απο τον ΑΟΤ και το δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17 με 12 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 συμμετοχές στο κύπελλο.