Γράφουν πάλι για σενάριο Αϊβάζογλου στα διοικητικά της Ξάνθης

Υπηρχε και παλαιότερη αναφορά

Όλα τα είχε ο ΑΟ Τρίκαλα το τελευταίο διάστημα, μόνο οι φήμες και δημοσιεύματα για διοικητική εμπλοκή Αίβαζογλου στην Ξάνθη του έλειπαν… Το σενάριο είχε ξανακουστεί πριν λίγο καιρό όμως σήμερα υπάρχει νεά αναφορά από Metrosport και καλό θα είναι αν δεν ισχύει , να το δαψευσει επίσημα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα.

Το δημοσίεμα της Metrosport έχει ως εξής:

Σε αλλαγή σελίδας μετά από 31 χρόνια στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφάιρου πλησιάζει η Ξάνθη. Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Μάστορας στο Metropolis 95.5, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Ηλίας Αϊβάζογλου, βρίσκεται κοντα σε συμφωνία με τον Χρήστο Πανόπουλο για την ακριτική ομάδα. Ο Χρήστος Πανόπουλος ανακοίνωσε προ ημερών την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Θράκης και είχε συγκαλέσει έκτακτη συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ για πιθανή εκκαθάρισή της.Όμως με νεότερη δημοσίευση στο ΓΕΜΗ, η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε νέα έκτακτη γενική συνέλευση για αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal Πανόπουλου-Αϊβάζογλου, το πιθανότερο είναι να αναλάβει προπονητής της Ξάνθης ο Νίκος Παπαδόπουλος και τεχνικός διευθυντής ο Παύλος Μυροφορίδης.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ακούγεται αυτό το όνομα. Για πρώτη φορά είχε βγει στο φως της δημοσιότητας πριν περίπου 25 μέρες από την ιστοσελίδα to10, με λεπτομέρειες που αναφέρονταν τότε για ραντεβού του Αϊβάζογλου με τον Μάκη Γκαγκάτση το οποίο είχε ως αποκλειστικό αντικείμενο συζήτησης την τύχη της Ξάνθης, σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα.