Νέο σοκ, ο Βέρτζος στην έξοδο με αιχμές

Χάθηκε η μπάλα στην ΠΑΕ Τρίκαλα και ουσιαστικά μέσα σε λίγες ημέρες ξηλώθηκε σχεδόν όλος ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας με υπαιτιότητα της διοίκησης που αδυνατεί έστω να φανεί συνεπής ακόμα και σε κλεισμένες συμφωνίες. Μετά τους Ντόση,  Τσίπρα,  Σανδραβέλη, ήρθε και η σειρά του Βέρτζου να κουνήσει μαντήλι αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά της διοίκησης.

Ο Άγγελος Βέρτζος γνωστοποίησε πως φεύγει αφήνοντας αιχμές ότι στον ΑΟΤ δεν επιθυμούσαν την παραμονή του λόγω ηλικίας. Να σημειώσουμε βέβαια ότι πριν απο λίγο καιρό ο Νίκος Σαμολαδάς είχε αναφερθεί στην παραμονή του Βέρτζου όπως επίσης και στην παραμονή των Σανδραβέλη, Τσίπρα. Άρα ο λόγος δεν είναι η ηλικία αλλά προφανώς η διαφορά στο οικονομικό όσον αφορά τον Βέρτζο ο οποίος αποτέλεσε και φέτος εγγύηση σταθερότητας στην άμυνα και σίγουρα μπορούσε να βοηθήσει και την νέα σεζόν.

Ο ‘Αγγελος Βέρτζος αγωνίστηκε φέτος σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματα και 4 κυπέλλου (1 γκολ). Είχε περάσει ξανά απο τον ΑΟΤ την διετία 2016-2018 (Β’ Εθνική) με συνολικά 56 παιχνίδια πρωταθλήματος (2 γκολ) και 10 κυπέλλου.

H ανάρτηση του Βέρτζου:

Πλέον ο Γεν Διευθυντής  είναι εκτεθειμένος και υπόλογος αφού φέρει ευθύνη για όλα όσα συνέβησαν  ή δεν συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και κυρίως για το ξήλωμα του κορμού , αλλά και το παιδομάζωμα  παικτών από Μακεδονία κι άλλα μέρη τηςς Ελλάδας