Κύπριοι επενδυτές στη Δόξα Δράμας

Δημοσίευμα από την κυπριακή ιστοσελίδα κάνει λόγο για συμφωνία που , όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά και το όνομα του εκπροσώπου τους στη Δράμα είναι γνωστό σε πολλούς, σε όσους έχουν μιλήσει μαζί του μέχρι τώρα, παίκτες, διοικητικοί υπάλληλοι, παράγοντες της πόλης κ.α., θεωρούμε ότι τώρα μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε και το όνομα του ώστε να πάρει τέλος η ανώνυμη αναφορά στο πρόσωπο του.

Πρόκειται για τον 47χρονο κύπριο Κώστα Μαυρομάτη ο οποίος είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Δράμας και θα αναλάβει τα διοικητικά ηνία της ΠΑΕ Δόξα. Προφανώς από θέση διευθύνοντα συμβούλου καθώς είναι ανοιχτό το θέμα του προέδρου, ο Κώστας Μαυρομάτης βρίσκεται για τρίτη φορά στη Δράμα και είναι αυτός που τρέχει όλα τα θέματα της ομάδας.

Πρόκειται για ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του κυπριακού ομίλου που έχει επιφορτιστεί την επένδυση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα και στη Δράμα και πιθανότατα και σε άλλα αντικείμενα ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή.

Με σπουδές στα οικονομικά αλλά και στο κομμάτι του αθλητικού μάνατζμεντ, από την πρώτη του επαφή με τους διοικούντες της ΠΑΕ Δόξα τους εντυπωσίασε καθώς έδειξε να γνωρίζει κάθε πτυχή του κομματιού της οργάνωσης και διοίκησης μιας ποδοσφαιρικής εταιρίας.