Παρουσιάστηκε επίσημα στον Βόλο ο Αμανατίδης

Απο τον Ολυμπιακό

Ο Περικλής Αμανατίδης που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα με τον ΑΟΤ επέστρεψε στον Βόλο και πάλι για λογαριασμό του Ολυμπιακού και παρουσιάστηκε χθες το βράδυ επίσημα. Στις πρώτες του δηλώσεις είπε:

“Ο προπονητής δεν πρέπει να πει πολλά. Θα πω ότι είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που θα γίνει αυτή τη χρονιά σε σχέση με πριν δύο χρόνια. Όλες οι χρονιές και οι ομάδες είναι διαφορετικές” ήταν τα πρώτα λόγια του Περικλή Αμανατίδη, στην εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και να τον υποδέχεται με τον πλέον θερμό τρόπο, και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σωτήρη Μαυρονάσιο να τον χαρακτηρίζει προπονητή νικητή και πρωταθλητή!

“Είναι μία πρόκληση ως κάτι καινούργιο. Γιατί ήρθα τώρα και γιατί έφυγα πέρυσι; Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρώτη μου συνεργασία και το πήραμε βάσει πλάνου το πρωτάθλημα, με την ομάδα να αδικείται με την υποτιθέμενη αναδιάρθρωση και δεν πήρε αυτό που κέρδισε μέσα στο γήπεδο. Θα μπορούσε να παίζει ήδη στη SL2 και φαίνεται ότι θα γίνει αυτό τώρα”. Ο ίδιος πρόσθεσε: “Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος μου περιέγραψε ένα περιβάλλον που να μην ήταν τόσο καλό ακόμη και για δικά μου θέλω τότε. Όπως και τώρα μου είπε την αλήθεια”.

Όσον αφορά την ομάδα και τους στόχους: “Η ιστορία δεν είναι προδιαγεγραμμένη. Θα κάνω μία σκληρή ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα μπαίνει για να κερδίζει, χωρίς να ξέρω αν θα πάρει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε αλλά αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο” σημείωσε.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Χαρακτήρισε το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο ως την πρώτη και μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας, ενώ στάθηκε στην ανάγκη να υπάρχει άμεση σύνδεση της ανδρικής ομάδας με την Κ17.

Πηγή: goalpost.gr