Νέα δεδομένα για το θάνατο της 16χρονης

Οι Αρχές εξετάζουν έναν άντρα που θεωρείται το πρόσωπο- κλειδί στην υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι συναντήθηκε στις 2 τα ξημερώματα με έναν νεαρό αστυνομικό 27 ετών που τον γνώρισε μέσω Instagram.

Yπενθυμίζεται πως η 16χρονη εξαφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης με τη μητέρα και την δίδυμη αδερφή της να την ψάχνουν καθώς δεν απαντούσε σε κλήσεις.

Συντετριμμένος ο πατέρας της 16χρονης ζητά να βρεθεί η αλήθεια. “Θέλω μόνο να βρεθεί η αλήθεια, τίποτα άλλο. Μου σκότωσαν το λουλούδι”.

Το άψυχο σώμα της κοπέλας εντοπίστηκε στις 7 το πρωί από περιπατητή και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή.”Είδαν έναν άνθρωπο μπρούμυτα, δεν βλέπαμε πρόσωπο. Παγώσαμε, λέω παιδιά ούτε κουνιέται ούτε σαλεύει” είπε υπάλληλος ξαθαριότηατς του δήμου Τρικάλων.Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι συναντήθηκε στις 2 τα ξημερώματα με έναν νεαρό αστυνομικό 27 ετών που τον γνώρισε μέσω Instagram.

Στις 3 το πρωί άρχισαν να την αναζητούν. Στις 5 τα ξημερώματα ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στην αδερφή της. “Εγώ δεν ήθελα να βγει με αυτόν εξαρχής γιατί ήταν μεγαλύτερος. Έχει δύο εβδομάδες που τον γνώρισε” είπε η δίδυμη αδερφή της.