Αποσύρεται η Θεόπετρα απο πρωτάθλημα και κύπελλο!!!

Λόγω αδυναμίας συγκρότησης ΔΣ

Η Θεόπετρα έκοψε πρώτη το νήμα στο περσινό πρωτάθλημα του Β’ ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστεί την νέα σεζόν στην Α’ Ερασιτεχνική. Η αιτία είναι η αδυναμία του να συγκροτηθεί ένα ΔΣ με άτομα τα οποία θα μπορέσουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια οπότε η ομάδα ανακοίνωσε την απόσυρηση της και απο το πρωτάθλημα και απο το κύπελλο  όπου είχε δηλώσει συμμετοχή.

Η ΕΠΣΤ θα περιμένει για λίγο καιρό και μετά θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της. Να ανέβει άλλη ομάδα απο την Β’ Ερασιτεχνική είναι δύσκολο οπότε υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει  το Μεγαλοχώρι ή ακόμη και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ομάδα λιγότερη.

Η ανακοίνωση της Θεόπετρας:

Το Δ.Σ. του ‘Α.Ο. Βράχος Θεόπετρας’ δηλώνει την παραίτησή του καθώς και την απόσυρσή της ομάδος από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και κύπελλο της ΕΠΣ Τρικάλων.

Έπειτα από δύο προσπάθειες σύγκλισης συμβουλίου, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση σε οικονομικά και λειτουργικά ζητήματα καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον ατόμων να συμβάλουν στην προσπάθεια της ομάδας.

Ως Δ.Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίχτες και τους υπόλοιπους παράγοντες για την βοήθειά τους στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.