Ανανέωσαν Φωτίκας, Γκουλιώνης στα Μετέωρα

Θα παραμένουν και την νέα σεζόν στην ομάδα

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Για Φωτίκα:

Ο ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γεώργιο Φωτίκα.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα φορέσει την φανέλα της ομάδας μας για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο και του ευχόμαστε υγεία και νέες επιτυχίες.
Εκ της Διοικήσεως

Για τρίτο χρόνο στα κιτρινομπλέ
Ο Γιώργος Φωτίκας μεταγράφηκε στα Μετέωρα από τον Αήττητο Σπάτων τον Ιανουάριο του 2019, είχε αρκετές συμμετοχές εκείνη τη σεζόν, ενώ πέρυσι ήταν από τους πλέον βασικούς παίκτες.
Αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και το κύριο χαρακτηριστικό της απόδοσής του είναι η σταθερότητα καθώς πάντα πιάνει υψηλά στάνταρ.

 

Για Γκουλιώνη:

Τα Μετέωρα συνεχίζουν να στήνουν το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σήμερα ύστερα από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Φωτίκα, προχώρησαν σε μία ακόμη ανανέωση καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Θέμη Γκουλιώνη.

Ο Θέμης Γκουλιώνης είναι γέννημα-θρέμμα της Ακαδημίας του ΑΣ Μετέωρα, ενώ αγωνίστηκε επίσης στην Δήμητρα/Απόλλωνα και τον Διγενή Νεοχωρίου.

Φέτος θα είναι στα Μετέωρα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πέρυσι μάλιστα ήταν και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, είχε συμμετοχές σε παιχνίδια κυπέλλου, ενώ αγωνίστηκε επίσης στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσαριτσάνη όπου είχε συμβολή στη νίκη των Μετεώρων με σκορ 1-0.

Είναι ένα παιδί που αγαπάει αυτό που κάνει, αγαπάει την θέση του τερματοφύλακα και χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεται συνεχώς.

Αναλυτικά και η σχετική ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης:

Η Διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα αισθάνεται την χαρά να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Θέμη Γκουλιώνη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αναδείχθηκε από την Ακαδημία μας κι αφού αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται και πάλι μαζί μας. Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα.