Ο Λωττίνιο, ο Έλκιερ και ο Αγαπούλας!!!

Ο ΦΛΟΥ της 09/07/2020

Αποδόμηση

Η αποδόμηση της περσινής ομάδας ξεκίνησε με Αμανατίδη, συνεχίστηκε με Λώττα και δυστυχώς η λίστα θα μεγαλώσει και άλλο.

Μείωση

Στον Λωττίνιο αρχικά έγινε πρόταση να μείνει με τα ίδια λεφτά (κάτι που θα δεχόταν) αλλά στην συνέχεια του προτάθηκε μείωση. Εκεί σπάστηκε και πήρε την απόφαση να φύγει.

Στιγμές

Ο Λώττας μπορεί να φεύγει αλλά οι σπάνιες ποδοσφαιρικές στιγμές που μας χάρισε θα μείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη μας. Ειδικά για εμάς τους παλιακούς που έχουμε μία εμμονή με τα καθαρόαιμα δεκάρια…

Αντί επιλόγου

Αντί επιλόγου η ανάρτηση του Μίκι Τσίρκοβιτς κάτω από την είδηση του Sportrikala χθες για τον Λώττα: «Καλύτερο 10. Μπορεί και μοναδικός πλέον από τα καθαρά δεκάρια. Δίνει φαντασία και ομορφιά στο ποδόσφαιρο. Αδικημένος όπως λίγοι. Άρης Λώττας είσαι παικταράς και χαίρομαι ακόμη που υπάρχουν τέτοιες ποδοσφαιρικές μονάδες».

Έλκιερ

Το «Έλκιερ» που κόλλησε ο «ΦΛΟΥ» στον Λώττα δεν οφείλονταν στα κοινά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του Γιαννιώτη ποδοσφαιριστή με τον Δανό ποδοσφαιριστή αλλά σε μία κοινή καθημερινή τους συνήθεια…

Καρπενήσι

Ο Χαραλαμπίδης μπορεί να μην ανακοινώθηκε αλλά έπιασε δουλειά. Βρέθηκε χθες στο Καρπενήσι μαζί με τον Νίκο Σαμολαδά αλλά και τον Βασίλη Καλογιάννη που προορίζεται για βοηθός του προκειμένου να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις όπως θα προετοιμαστεί η ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Δύο όμιλοι

Όλα δείχνουν ότι πάμε σε Β’ Εθνική δύο ομίλων. Φαίνεται και από τις επαφές που κάνει ο Λεουτσάκος με την ΕΡΤ αλλά και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς για να πουλήσει το προϊόν. Στις συζητήσεις που γίνονται, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος κυρίως κάνει λόγο για ενιαία Β’ εθνική με δύο ομίλους (Βόρειος, Νότιος), η οποία θα αποτελείται από 30 ή 32 ομάδες. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε στο τακτική γενική συνέλευση της Τρίτης (7/8), η Δημόσια Τηλεόραση μπορεί να δώσει μέχρι και 3,5 εκ. ευρώ!

Εκδηλώσεις

Η απόφαση του Δήμου Πύλης να μην δώσει άδειες για πανηγύρια και εκδηλώσεις θα πλήξει και πολλές ομάδες της περιοχής. Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος είχαν προγραμματίσει εκδηλώσεις με σκοπό να ενισχύσουν το ταμείο τους εν΄ όψει της νέας σεζόν. «Θα με βρίζουν αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά» είπε χθες στα ερτζιανά ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Νεοχώρι

Σε αναμονή είναι και στο Νεοχώρι. Παραμονές 15αυγουστου έχουν κλείσει γνωστό λαϊκό καλλιτέχνη για συναυλία ώστε να ενισχυθεί ο Διγενής.

Μάκης

Τρομερή φωτό από Κώστας Θάνος με Μάκη Ψωμιάδη και Κρέζιμιρ Τσόσιτς (βλέπε εδώ) από φιλικό των Ικάρων με την ΑΕΚ πριν από καμιά 30αριά χρόνια. Ήταν τότε που ο Μάκαρος έκανε μύθια ως πρόεδρος της ΑΕΚ με πιο γνωστή την περίπτωση του Αμερικανού Ντάνι Βρεινς που ζήτησε να πληρωθεί και είδε τον καλύτερο φίλο του να πέφτει θύμα απαγωγής μέχρι να «πειστεί» να μην πάρει μία!!!

 «ΦΛΟΥ»

…μεγάλη μορφή ο αγαπούλας…