Tέλος ο Αμανατίδης από ΑΟΤ

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τη σημερινή συνάντηση,  ο Περικλής Αμανατίδης πήρε την απόφαση εξόδου από τον πάγκο των Τρικάλων.

Ο προπονητής  είχε σήμερα  συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και παρ ότι αυτή ήταν  σε εξαιρετικό κλίμα, δεν αποδέχθηκε τη μειωμένη προσφορά που του έγινε κλείνοντας το κεφάλαιο συνεργασίας με τους κυανέρυθρους.

Συγκεκριμένα η πρόταση του Ηλία Αϊβάζογλου είχε “ψαλίδι” περίπου στο 50% των αποδοχών για τον τεχνικό και όλο το προπονητικό τιμ  και η  προσφορά αυτή ουσιαστικά εξώθησε τον προπονητή στην απόφαση αποχώρησης. Ωστόσο, το πλέον ανησυχητικό για το μέλλον της  ομάδας είναι ότι ο  κ Αϊβάζογλου έδειξε προβληματισμένος και ως προς την δική του παραγοντική θητεία στον ΑΟ Τρίκαλα ,αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι εξετάζει και το ενδεχόμενο δικής του  αποχώρησης.  Μετα απ’ όλα αυτά είναι φανερό πως ο ΑΟΤ εισέρχεται και πάλι σε μια περίοδο διοικητικής αβεβαιότητας . Αξίζει να τονιστεί πως οι οικονομικές εκκρεμότητες διευθετήθηκαν και η λύση συνεργασίας έγινε σε καλό κλίμα.