Σανδραβέλης: «Τιμή να παίζεις στον ΑΟΤ και να ζεις στα Τρίκαλα» (Βίντεο)

Ο αμυντικός των Τρικάλων μίλησε στο Sportrikala.gr

Ο Δημήτρης Σανδραβέλης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Παναιγιάλειο με τον οποίο και έπαιξε δέκα χρόνια σε Β’. Γ’ και Δ’ Εθνική.

Πρώτος σταθμός εκτός Αιγίου στην καριέρα του ήταν τα Τρίκαλα όπου έπαιξε στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2016-17 στην Β’ Εθνική με τον Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο.

Ακολούθησαν Ερμής Αραδίππου (Κύπρος), Σπάρτη, Κέρκυρα και επιστροφή το καλοκαίρι για δεύτερη φορά στον ΑΟΤ αφού στο μεταξύ είχε γίνει και γαμπρός στην πόλη μας!

Βασικός συντελεστής της φετινής ανόδου μίλησε στον Βασίλη Κωνσταντάκο για την άνοδο, την πόλη, τον κόσμο ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει και την νέα χρονιά στα Τρίκαλα.

«Ευχαριστώ στους συμπαίκτες και στον κόσμο»

Ο Δημήτρης Σανδραβέλης αρχικά αναφέρθηκε στην συμβολή των συμπαικτών του αλλά και του κόσμου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο ειδικά που η συμβολή του ήταν πολύτιμη και το είδαμε αυτό ιδιαίτερα στα παιχνίδια που έγιναν εντός Τρικάλων. Δυστυχώς το πρωτάθλημα τελείωσε νωρίς, μας βρήκε όμως στην κορυφή. Φάνηκε η διαφορά μας από την αρχή του πρωταθλήματος. Έστω και έτσι το ευχαριστηθήκαμε με την φιέστα που έκαναν οι οργανωμένοι, πράγμα το οποίο χαρήκαμε. Οι «Σακαφλιάδες» μας βοήθησαν παντού, σε όλα τα παιχνίδια ήταν μαζί μας. Θέλαμε βέβαια περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να μας «σπρώξει» αλλά ίσως ήταν απογοητευμένος από την προηγούμενη σεζόν.»

Το μυστικό της επιτυχίας

Τι οδήγησε τον ΑΟΤ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος; «To μυστικό της επιτυχίας ήταν ότι η ομάδα χτίστηκε από την αρχή με έναν έμπειρο προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Φυσικά ρόλο έπαιξε και η διοίκηση που ήταν αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια».

«Μακάρι να τελειώναμε στο γήπεδο»

Τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες ήθελαν το παιχνίδι να τελειώσει μέσα στο γήπεδο: «Όταν έγινε η διακοπή αυτό λέγαμε μεταξύ μας, ότι μακάρι να μπορούσαμε να τελειώσουμε τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας που ήταν με την Νίκη Βόλου και να το χαρούμε όλοι μαζί με τους φιλάθλους μας. Λόγω αυτής της πανδημίας όμως δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό»

Επιστροφή λόγω Αμανατίδη και συζύγου!!!

Ο Δημήτρης Σανδραβέλης τόνισε ότι δύο λόγοι τον έφεραν στα Τρίκαλα ξανά το καλοκαίρι: «Σίγουρα η καταγωγή της γυναίκας μου από τα Τρίκαλα ήταν από τους λόγους που ήθελα να γυρίσω στην ομάδα. Τον πιο σημαντικό ρόλο όμως  τον έπαιξε ο Περικλής Αμανατίδης»

«Τιμή να παίζεις και να ζεις στα Τρίκαλα»

Ο Δημήτρης ψηφίζει Τρίκαλα και στο χόρτο και στην ζωή: «Η πόλη είναι πολύ όμορφη. Είναι μία ποδοσφαιρική πόλη, ο κόσμος ζει για τον ΑΟΤ και είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή όχι μόνο να φορέσει την φανέλα αλλά και να ζήσει στην πόλη των Τρικάλων. Η γυναίκα μου είναι από εδώ και εδώ μεγαλώνουμε την οικογένεια μας».

«Φανταστικό το γήπεδο»

Για τις ανάγκες της συνέντευξης ο παίκτης των Τρικάλων επέστρεψε στο ανακαινισμένο γήπεδο και σχολίασε σχετικά: «Το γήπεδο έχει γίνει φανταστικό. Είναι μία ωραία έδρα και ανυπομονώ να ξαναπαίξω»

«Θα ήθελα να μείνω»

Ο ακραίος αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΑΟΤ: «Σίγουρα θα ήθελα να μείνω. Έχουν γίνει κάποιες κουβέντες με την ομάδα αλλά περιμένουμε τις εξελίξεις. Αναμένουμε, αλλά μακάρι να είμαι και του χρόνου εδώ»

Το μήνυμα προς τους φιλάθλους

Τέλος απέστειλε και ένα μήνυμα προς τους Τρικαλινούς φιλάθλους: «Να αγαπήσουν την νέα προσπάθεια που θα γίνει όπως κάνουν κάθε χρόνο, να είναι κοντά στην ομάδα και τους ευχαριστούμε για την στήριξη όλον αυτόν τον χρόνο.».