Εν αναμονή της απόφασης της ΕΕΑ στον ΑΟΤ

Μετά την ένταση του Γιώργου Αϊβάζογλου

Καθοριστική μέρα η αυριανή (Παρασκευή) για τον ΑΟ Τρίκαλα και τις επόμενες κινήσεις. Μέσα στην μέρα η ΕΕΑ αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση της για το αν όλα έγιναν σωστά όσον αφορά την μεταβίβαση των μετοχών του Δημήτρη Μπαταγιάννη στην Autodeal την οποία και κατέχουν εξ ημισείας οι Αφοι Αϊβάζογλου.

Η ίδια επιτροπή πριν απο λίγους μήνες είχε αποφανθεί ότι η μεταβίβαση ήταν νόμιμη, ωστόσο το θέμα προέκυψε μετά την ένσταση του Γιώργου Αϊβάζογλου ο οποίος υποστηρίζει πως δεν γνώριζε για την εξαγορά των μετοχών και πως δεν κατατέθηκαν τα έγγραφα του (ποινικό μητρώο, φορολογικές δηλώσεις κ.α) στην ΕΕΑ.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι γνώριζε τι ακριβώς γινόταν μιας και είχε εμφανιστεί και στο γήπεδο των Τρικάλων, ωστόσο η ρήξη στις σχέσεις με τον αδελφό τον έκαναν να προβεί σε αυτή την ενέργεια.

Το περιβάλλον του Ηλία Αϊβάζογλου καθησυχάζει ότι όλα θα πάνε καλά, ωστόσο εάν δεν εκδοθεί η απόφαση όλοι είναι σε αναμμένα κάρβουνα και για τον λόγο αυτό δεν κινείται τίποτα απολύτως στο “κυανέρυθρο” στρατόπεδο τις τελευταίες μέρες.