Απροστάτευτος ο ΑΟΤ μπρος στις φημολογίες…

Ο καθένας λέει ότι θέλει

Το επικοινωνιακό κομμάτι του ΑΟ Τρίκαλα δεν είναι το δυνατό του σημείο τώρα τελευταία. Χωρίς υπεύθυνο επικοινωνίας εδώ και καιρό, χωρίς κάποιον άνθρωπο να μιλά δημόσια για την ομάδα καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ανυπόγραφων και ανυπόστατων άρθρων.

Τη μία ο γραφικός από την Καλαμάτα, την άλλη κάποιος από την Αθήνα, την επόμενη κάποιος ανώνυμος απο την Θεσσαλονίκη. Τελευταίο χτύπημα σήμερα  σε ιστοσελίδα των Αθηνών που λέει ότι ο Αϊβάζογλου διώχνει τον Αμανατίδη και φέρνει προπονητή που έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα αλλά θα αθετήσει προφανώς την συμφωνία.

Δεν πιστεύω ότι η διοίκηση παίζει παιχνίδια πίσω απο την πλάτη του Αμανατίδη. Απλά δεν ασχολείται στην παρούσα φάση με την ομάδα  λόγω των προβλημάτων του Ηλία Αϊβάζογλου με τον αδελφό του. Καλό θα είναι πάντως κάποια στιγμή να ασχοληθούν με το θέμα. Το μήνυμα το έλαβαν χθες. Και από τον Αμανατίδη, και από τους παίκτες,  και από τον κόσμο.

Λίγο μυαλό αν διαθέτουν ξέρουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν…

Υ.Γ. Τo Sportrikala δεν αναπαράγει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα απο επιλογή και χωρίς φυσικά να μέμφεται αυτούς που το πράττουν.

Γιώργος Παπαγεωργόπουλος