Ο ΑΟΤ στα Χάνια Πηλίου το 1991

Σε προετοιμασία με τον Παναγιώτη Κερμανίδη

Το καλοκαίρι του 1991 ο ΑΟ Τρίκαλα προετοιμάστηκε στα Χάνια Πηλίου. Με ενθουσιασμό απο την άνοδο στην Β’ Εθνική στήθηκε μία ομάδα απο ντόπιους κατά βάση παίκτες ενώ στην προετοιμασία ο Κερμανίδης πήρε μαζί του και παίκτες από την ομάδα Νέων.

Η χρονιά δεν εξελίχτηκε καλά, είχαμε τα γνωστά συμβάντα με Φασόλη και Αιγάλεω στην αρχή της σεζόν και η ομάδα δεν κατάφερε να σταθεί στην κατηγορία.

Το φοβερό στην φωτό είναι ότι ο πιιτσιρικάς που εικονίζεται κάτω αριστερά είναι ο σημερινός αντιδήμαρχος Άκης Αναστασίου σε ηλικία 5 ετών μιας και ο μπαμπάς του Γιώργος ήταν μέλος του ΔΣ!!!

Αναλυτικά όσοι εικονίζονται στην φωτό:

Όρθιοι: Βασίλης Μπαντής (Φροντιστής), Γιώργος Αναστασίου (Μέλος ΔΣ), Παναγιώτης Κερμανίδης (Προπονητής), Δημήτρης Νικολαϊδης, Σάκης Μακράκης, Μπάμπης Μπουτίνας, Χρήστος Αντωνίου, Χάρης Ποντίκας, Σωτήρης Μαυροδήμος, Δημήτρης Παρασκευάς, Λάκης Αλεξίου, Χρήστος Πράπας, Σοφοκλής Βουλόγκας, Χρήστος Μόρφος (Γυμναστής), Γιώργος Κολτσίδας.

Κάτω: Άκης Αναστασίου, Αριστοτέλης Παπαευαγγέλου, Κώστας Γκουγκουλής, Γιάννης Τζώρτζης, Δημήτρης Τσίκος, Τάσος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Λούκας, Μίλτος Σακκάς, Θόδωρος Καρκαλάτος, Τάκης Ρούσσας, Γιώργος Θώμος, Γιώργος Μπούλμπος, Κώστας Καρακούσης, Γιακίμης (Φροντιστής)

(*) Την φωτό μας την απέστειλε ο τότε προπονητής του ΑΟΤ Παναγιώτης Κερμανίδης τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά…