Ολίγον έγκυος και η διάψευση των κύκλων…

Ο «ΦΛΟΥ» της 31/03/2020

Απορία

Μας λύθηκε πολλές μέρες μετά η απορία: Ο Αϊβάζογλου, όπως είπε ο ίδιος χθες στην ΕΡΑ Σπορτ,  υπέγραψε τελικά την πρόταση της Νίκης Βόλου!!! Απλά δεν είχε ενημερώσει όσους διέψευδαν ότι τα Τρίκαλα δεν υπέγραψαν κανένα χαρτί!!!Είδηση που έγινε μάλιστα πρώτη σε πολλά σάιτ που ασχολούνται με την Football League…

Νίκη Βόλου

Βγήκε τότε, αν θυμάστε, ο αντιπρόεδρος της Νίκης Βόλου και έλεγε ότι τα Τρίκαλα υπέγραψαν. Μάλιστα έγιναν γνωστές και οι δύο ομάδες που δεν υπέγραψαν και που ήταν ο Ιωνικός και η Ιεράπετρα. Οι …πηγές από τα Τρίκαλα έβγαλαν σχεδόν τρελό τον αντιπρόεδρο της Νίκης Βόλου αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος την είχε βάλει την υπογραφή του κάτω από το κείμενο φαρδιά πλατιά!!!

Ολίγον έγκυος

Βέβαια είπε ότι η υπογραφή του αφορούσε μόνο ένα κομμάτι της πρότασης και όχι ολόκληρη και πως δεν συμφωνεί με τους δύο ομίλους στην Σούπερ Λιγκ 2. Η υπογραφή του βέβαια μπήκε κάτω από το κείμενο χωρίς κάποια επιφύλαξη κάτι που σημαίνει ότι συμφωνεί με το σύνολο του κειμένου και όχι με μέρος… Ολίγον έγκυος δηλαδή!!!

Κύκλοι

Την επόμενη φορά οι …κύκλοι θα είναι μάλλον πιο προσεκτικοί όταν θα διαψεύδουν!!! Διότι δεν είναι η πρώτη φορά που εξετέθησαν…

Μοντέλο Κούγια

Ο πρόεδρος των Τρικάλων είπε πως συμφωνεί με το μοντέλο Κούγια. Που έχει κάνει μία πρόταση για την δημιουργία τριών εθνικών κατηγοριών με τα Τρίκαλα να λαμβάνουν μέρος σε μία αναβαθμισμένη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Με έσοδα προφανώς πιο αυξημένα σε σχέση με μία κατηγορία που θα αποτελείται από τους δύο ομίλους.

Φιέστα

Οι ειδήσεις που βγήκαν από τον Αϊβάζογλου είναι δύο: Η μία ότι είναι ζεστός να συνεχίσει και η δεύτερη πως όπως και να λήξει το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί φιέστα τον Ιούνιο με την παρουσία κόσμου.

Πελάεθ

Σε διαδικτυακή ψηφοφορία ο Ισπανός παίκτης των Τρικάλων Πελάεθ αναδείχτηκε τρίτος καλύτερος ξένος παίκτης της Φούτμπολ Λιγκ. Το πιο ακριβό συμβόλαιο του ΑΟΤ, ο Άλεξιτς, πήγε άκλαφτος στην όλη διαδικασία. Λογικό, με την …παρουσία ή μάλλον με την μη παρουσία που είχε φέτος…

Αναδιάρθρωση

Ο γνωστός –και από τις καταγγελίες του εναντίον του ΑΟΤ – δικηγόρος Παναγόπουλος κατέθεσε την δική του πρόταση περί αναδιάρθρωσης. Προτείνει Super League 32 ομάδων χωρισμένες σε δύο ομίλους. Το κορυφαίο είναι ότι σε αυτή την νέα κατηγορία σύμφωνα με την πρόταση του δικηγόρου θα συμμετάσχουν ΟΛΕΣ οι ομάδες που έλαβαν μέρος στην φετινή Football League. Έγινε, δεν έγινε, δηλαδή το πρωτάθλημα το ίδιο και το αυτό!!!

Σταύρος

Με έναν φίλο από τα παλιά μιλήσαμε προχθές. Ο λόγος για τον Σταύρο Ψιμουλάκη ο οποίος παρακολουθεί στενά την πορεία των Τρικάλων και απένειμε τα εύσημα στον Περικλή Αμανατίδη και τους παίκτες για την πορεία. Ο ίδιος επέστρεψε στους πάγκους και πάει τρένο τον Πανελευσινιακό που παίζει στο Α’ τοπικό με στυλοβάτη της ομάδας του τον πρώην κυανέρυθρο Δουκάκη!

Αιτήματα

Μας τηλεφώνησαν χθες φίλοι από ομάδες μπάσκετ της Γ’ Εθνικής που είναι στις θέσεις 6-8 των ομίλων τους. Μας ζητούν να παρέμβουμε ώστε να τις συμπεριλάβει στο πλάνο ανόδου που έχει συντάξει ο πρωτοπρεσβύτερος και το οποίο όλως τυχαίως περιλαμβάνει τις ομάδες μέχρι την θέση Νο 5 την οποία όλως τυχαίως καταλαμβανουν  οι Ίκαροι  στον 3ο όμιλο. «Εν ανάγκη ας κάνει τέσσερεις ομίλους στην Β’ Εθνική για να χωρέσουμε όλοι» μας είπε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος ομάδας που είναι 7η σε όμιλο Γ’ Εθνικής. Θα το μεταφέρουμε παιδιά, θα το μεταφέρουμε…

«ΦΛΟΥ»

…μόνο ο Κούγιας δηλαδή θα κάνει προτάσεις αναδιάρθρωσης…