O Μανουσάκης επελαύνει!

Σε αγώνα με την Βέροια το 2009

O Δήμος Μανουσάκης είναι απο τους πιο συμπαθείς παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα των Τρικάλων. Στην φωτό τον βλέπουμε σε μία επέλαση του κόντρα στην Βέροια τον Σεπτέμβριο του 2009 με τον Ένκβιστ να προσπαθεί να τον μαρκάρει.

Αγωνίστηκε με τους “κυανέρυθρους” απο το 2009 έως το 2011 σε 57 ματς σε Β’ και Γ’ Εθνική σημειώνοντας 15 γκολ.  Έπαιξε στο μπαράζ ανόδου με τον Βύζα Μεγάρων και στα 90 λεπτά ενώ οι Τρικαλινοί φίλαθλοι τον θυμούνται και για ένα γκολ που πέτυχε μέσα στην Καρδίτσα τον Δεκέμβρη του 2010 δίνοντας την νίκη στην ομάδα μας. Επίσης είχε σκοράρει κόντρα στην Αναγέννηση και σε αγώνα κυπέλλου τον Σεπτέμβριο του 2009 δίνοντας την πρόκριση στον ΑΟΤ.

Ο Μανουσάκης  παίζει ακόμη ποδόσφαιρο στα 39 του,  στο τοπικό της Λήμνου, τον τόπο της ιδιαίτερης καταγωγής του. Απο την ΑΕ Λήμνου ξεκίνησε την καριέρα του, πήγε στην Ξάνθη για ένα εξάμηνο χωρίς να αγωνιστεί την σεζόν 1998 -99 και έκλεισε την χρονιά στον Ναυπακτιακό Αστέρα στην Γ’ Εθνική.

Ακολούθησαν τρεις σεζόν με το Αιγάλεω (δύο στην Β’ και μία στην Α’ Εθνική), δύο σεζόν στην Χαλκηδόνα (Β’ και Α’ Εθνική) ενώ επέστρεψε για άλλες τρεις χρονιές στο Αιγάλεω στην μεγάλη κατηγορία.

Ακολούθησαν στην συνέχεια Χαϊδάρι, Ιωνικός, Εθνικός Άχνας (Κύπρος), Τρίκαλα, Καλλονή, Νίκη Βόλου, Αχαρναϊκός, Αιολικός, Παλαιοχώρα και Ηφαιστία Λήμνου.

Έχει αγωνιστεί σε 473 παιχνίδια εθνικών πρωταθλημάτων και έχει σημειώσει 55 γκολ. Ειδικότερα στην Α’ Εθνική με Αιγάλεω και Χαλκηδόνα έχει παιξει σε 94 παιχνίδια σημειώνοντας 7 γκολ.