Σε δεινή θέση τα Μετέωρα , έχασαν εντός έδρας

Σε δεινή θέση βρίσκεται πλέον το συγκρότημα των Μετεώρων καθώς η ήττα από τον Θησεά Αγριάς στον αγώνα της Κυριακής , το βάζει μέσα στη ζώνη υποβιβασμού.

Τα Μετέωρα βρέθηκαν να χάνουν με 0-3 στο 78ο λεπτό , κι  όταν το διορθωσαν ήταν ήδη αργά και ηττήθηκαν με 2-3 , αφού βρήκαν τρόπο να μειώσουν με τα γκολ των  Γεωργάκη και Ιωάννου.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη,  που ήρθαν και με “προστασία” στην Καλαμπάκα (για το φόβο αντιποίνων μετά τα όσα έγιναν στο ματς Α’ γύρου) ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα καθώς στο 2′  “άνοιξαν” σκορ  εκμεταλλευόμενοι λάθος της αμυντικής γραμμής των Μετεώρων . Συγκεκριμένα ο Μπόρας εστρωσε ια τον Πέτση κι αυτός νίκησε Τοπουζλή γράφοντας το 0-1. Στο 36′ μετά από σέντρα του Ιωαννίδη, ο Κυρίτσης με σουτ πέτυχε και  το 0-2 με το οποίο έληξε το α’ ημίχρονο . Τα Μετέωρα είχαν δοκάρι στο 67′ σε σουτ του Γεωργάκη ενώ στο 70′  ο Γεωργάκης πάλι βγήκε  σε θέση βολής, αλλά δεν νίκησε τον γκολκίπερ της Αγριάς.

Στο 78′ ο Λίτσος κέρδισε πέναλτι και  εκτέλεσε εύστοχα ο Βλάχος σημειώνοντας το 0-3. Ενα λεπτό αργότερα 79′ ο  Ιωάννου με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή μείωσε  σε 1-3 και στο 92′ ο Γεωργάκης με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το 2-3. Διαιτητής  ο Τσέτσιλας με  βοηθούς είχε τους Δρουδάκη και Τέγο της ΕΠΣ Γρεβενών.

 

ΜΕΤΕΩΡΑ: Τοπουζλής, Γρηγορίου (72′ Σαμούτης), Δάσσιος, Κατσαντώνης, Ρόμπος, Λουκάς, Φωτίκας, Παπαευθυμίου (81′ Χριστοδουλόπουλος), Ιωάννου, Περέιρα (65′ Γεωργάκης), Πολυζόπουλος.

ΘΗΣΕΑΣ: Δ. Βαν Ντε Γουίχε, Δημητριάδης (72′ Ζαχαράκης), Νιαώτης, Ιακωβίδης, Ε. Βαν Ντε Γουίχε, Γαλανόπουλος, Πέτσης (90′ Διαμαντόπουλος), Μπόρας, Βλάχος, Κυρίτσης (46′ Λίτσος), Ιωαννίδης.

 

 

 

3ος όμιλος

ΑΣ Μετέωρα-Θησέας Αγριάς 2-3 ΤΕΛΙΚΟ
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Ατρόμητος Παλαμά 0-0 ΤΕΛΙΚΟ
Ηρακλής Λάρισας-Διγενής Νεοχωρίου 4-0 ΤΕΛΙΚΟ
Πιερικός-ΑΕ Καρίτσας 0-0 ΤΕΛΙΚΟ
ΓΣ Αλμυρού-ΑΠΟ Αταλάντη 2-1 ΤΕΛΙΚΟ
ΑΟ Σελλάνων-Διαγόρας Στεφανοβικείου 2-1 ΤΕΛΙΚΟ
Δίας Δίου-ΑΟ Ποταμιάς 1-0 ΤΕΛΙΚΟ