Πρόκριση για Κεφαλόβρυσο με ανατροπή!!! (Φωτό)

Κέρδισε με 2-4 την Δήμητρα στην Μπαλκούρα

Στους “4” του κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων πέρασε ο ΑΟ Κεφαλοβρύσου που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ισοφάρισε σε 2-2, πήγε στο παιχνίδι στην παράταση όπου σημείωσε άλλα δύο γκολ και πέταξε εκτός θεσμού την Δήμητρα/Απόλλων.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 42′ με τον Φασούλα και στο 51′ σημείωσαν το 2-0 με ωραία προσωπική ενέργεια του Περκατέ.

Το Κεφαλόβρυσο δεν το έβαλε όμως κάτω. Ο Γκίτσας στο 55′ μείωσε σε 2-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ και στο 76′ ο Μαυρίκος με σουτ έξω απο την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2.

Το παιχνίδι πήγε στην παράταση όπου το Κεφαλόβρυσο σημείωσε άλλα δύο γκολ με τους Τασιόπουλο (95′) και Γκίτσα (101′) και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουτσάγιας.

Δήμητρα/Απόλλων (Γκαραγκάνης – Γιαγιάκος): Μήτσιος, Καρακώστας, Ξάνθος (72′ Τσιαμάντας), Κακαδιάρης, Τσιγαρίδας, Καραγκούνης, Βασιλείου (79′ Γερεντές), Τάμπος, Φασούλας, Μπαλτάς, Κατόπης (35′ λ.τρ. Πρεκατές)

ΑΟ Κεφαλοβρύσου (Παπαζήσης): Τεντολούρης, Γκίτσας, Γκουζιώτης, Μπούκας, Παπαστεριάδης (61′ Μανώλης), Τασιόπουλος, Νικόλαρος, Μανάφας (81′ Ζαροκώστας), Μαντέλας (74′ Σαχίνι)

Δίκαιοι πανηγυρισμοί στο τέλος για το Κεφαλόβρυσο
Η αρχική ενδεκάδα της Δήμητρας/Απόλλων
Και η ενδεκάδα του Κεφαλοβρύσου
Ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιώργος Κουτσάγιας
Ο Νίκος Γιαγιάκος τηςς Δήμητρας/Απόλλων
Και ο Γιώργος Παπαζήσης του Κεφαλοβρύσου
Ο παλιός παίκτης του ΑΟΤ Μάκης Αγγελόπουλος είδε το ματς πάνω στο μηχανάκι του
Και ο φίλος της φωτό στην καρότσα
Ο Γιώργος Σίμος με πολιτικά
Απόλαυσαν το θέαμα οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην Μπαλκούρα
Ο πάγκος της Δήμητρας/Απόλλων
Ο Τάκης Μπέντας
Πάντα κοντά στην Δήμητρα/Απόλλων ο Ντίνος Τάμπος