Ζαϊράκης: “Η Τρικαλινή πάλη θα λάμψει ξανά”

Αισιόδοξος για το μέλλον ο παλιός πρωταθλητής

Το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης Παίδων-Κορασίδων και ένας από τους ανθρώπους που έχουν βάλει “πλάτη¨ για να έρθουν οι αγώνες στα Τρίκαλα είναι ο παλιός πρωταθλητής και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων Δημήτρης Ζαϊράκης: “Μετά απο 21 χρόνια τα Τρίκαλα διοργανώνουν ξανά πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στα Τρίκαλα. Πάνω απο 400 αθλητές και δεκάδες σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα θα λάβουν μέρος στους αγώνες αυτούς” είπε χαρακτηριστικά σήμερα το πρωί στην αθλητική εκπομπή του FM 100 Ράδιο Ζυγός “Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει”.

Ο Δημήτρης Ζαϊράκης αφού αναφέρθηκε στο οργανωτικό κομμάτι και στην βοήθεια που παρείχαν στην Ομοσπονδία Πάλης ο Δήμος Τρικκαίων και η Περιφερειακή Ενότητα αναφέρθηκε στο σήμερα της Τρικαλινής πάλης: “Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια απο παλιούς πρωταθλητές και έχουμε στην πόλη μας τρεις πολύ δυνατούς συλλόγους, τον ΑΣ Τρικάλων, τον ΑΠΣΤ και τον ΣΒΑΤ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Σαββατοκύριακο στους αγώνες θα λάβουν μέρος περίπου 25 παλαιστές απο την πόλη μας και αρκετοί εξ’ αυτών έχουν ελπίδες να ανέβουν στο βάθρο. Είμαι βέβαιος ότι η Τρικαλινή πάλη θα λάμψει ξανά”.

Ο Δημήτρης Ζαϊράκης έχει την ευτυχία να βλέπει τον γιο του Ηλία να ακολουθεί τα χνάρια του (φωτό) και το Σαββατοκύριακο θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.