Δεν ολοκλήρωσαν την έκπληξη τα Μετέωρα

Προηγήθηκαν 0-1 αλλά έχασαν στο τέλος απο τον Πιερικό

Δυστυχώς για ένα ακόμη παιχνίδι τα Μετέωρα αν και άφησαν καλές εντυπώσεις τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι ουσιαστικό από το παιχνίδι και γνώρισαν την ήττα με 2-1 στο ΔΑΚ Κατερίνης από τον πρωτοπόρο Πιερικό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα Μετέωρα παρά την δύσκολη αποστολή τους έκαναν και πάλι μία τεράστια προσπάθεια, αλλά κόλησαν και πάλι στις λεπτομέρειες όπως σε πολλά παιχνίδια φέτος. Κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα και να προηγηθούν στο σκορ με πέναλτι του Λουκά στο 24′.

Στο δεύτερο μέρος δέχθηκαν μεγάλη πίεση από την πλευρά των γηπεδούχων και στο τελευταίο τέταρτο δεν άντεξαν. Αφού δέχθηκαν την ισοφάριση στο 76′ δέχθηκαν κι ένα ακόμη τέρμα στις καθυστερήσεις από σέντρα-σουτ και κόντρα και γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-1.

Να σημειώσουμε ότι πέρα από τον Δάσσιο που ήταν τιμωρημένος, ο Νίκος Μανούρας δεν είχε στην διάθεσή του και τον Πολυζόπουλο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το φιλμ του αγώνα

6′ Σέντρα του Παπαδόπουλου, σουτ του Μακρή από καλή θέση, απόκρουσε ο Τοπουζλής.

7′ Σουτ του Δεμηρτζόγλου από καλή θέση, πέρασε ψηλά άουτ.

24′ Ο Νικλητσιώτης ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Τακίδη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Λουκάς εύστοχα για να κάνει το 0-1.

29′ Σέντρα του Μακρή, κεφαλιά του Περογαμβράκη, η μπάλα πέρασε άουτ.

40′ Φάουλ του Παπαδόπουλου, γυριστό σουτ του Σαχινίδη, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

49′ Σουτ του Δεμηρτζόγλου, μέσα από την μεγάλη περιοχή, πέρασε άουτ.

53′ Σουτ του Ιωάννου από καλή θέση, η μπάλα πέρασε άουτ.

66′ Απευθείας φάουλ του Κριεμάλντι, ο Τοπουζλής απόκρουσε σωτήρια.

76′ Ο Μηλιώτης με σέντρα βρήκε τον Μπενίσκο ο οποίος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

91′ Ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα-σουτ η μπάλα βρήκε και σε αντίπαλο και μετά κατέληξε στα δίχτυα για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-2.

Διαιτητής ήταν ο Μπούτσικος με βοηθούς τους Χατζηβασιλειάδη και Τραδούδα. Οι πρώτοι δύο ήταν της ΕΠΣ Μακεδονίας και ο τρίτος της ΕΠΣ Χίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Νίκιτς, Τακίδης (83′ Ίτσιος), Μακρής, Περογαμβράκης (60′ Μπενίσκος), Δεμηρτζόγλου (65′ Μηλιώτης), Σαχινίδης (94′ Καρτσαμπάς), Κριεμάλντι, Παπαδόπουλος.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Τοπουζλής, Μπέτσας, Γεωργάκης, Κατσαντώνης, Λουκάς, Ρόμπος, Φωτίκας, Παπαευθυμίου, Ιωάννου, Τσιαντούλας, Νικλητσιώτης (79′ Σαμούτης).

Κείμενο: sportskalampaka.gr