Οι αριθμοί μετά το Τρίκαλα – Διαγόρας

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

(*) Το πέναλτι που κέρδισε χθες ο ΑΟ Τρίκαλα κόντρα στον Διαγόρα ήταν το 5ο συνολικά φέτος που πήρε στο πρωτάθλημα. Και το πρώτο στο οποίο δεν μπήκε γκολ μιας και ο Τσέλιος νίκησε τον Πελάεθ. Τρία εύστοχα πέναλτι έχει εκτελέσει ο Ριζογιάννης (Διαγόρας εκτός, Ασπρόπυργος εκτός, Καλαμάτα εκτός) και ένα ο Λώττας (Αιγάλεω εντός).

(*) Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον ΑΟΤ στην φετινή σεζόν και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα μετά από αυτήν στην Νεάπολη με την Νίκη Βόλου.

(*) Πρώτη εντός έδρας ήττα και για τον Περικλή Αμανατίδη σε αγώνα πρωταθλήματος στον πάγκο του ΑΟΤ. Είχε προηγηθεί την Πέμπτη και η πρώτη εντός έδρας ήττα στο κύπελλο με την Λαμία.

(*) Από τις 17/02/2019 είχαν να ηττηθούν εντός έδρας σε αγώνα πρωταθλήματος τα Τρίκαλα. Την ημέρα εκείνη είχαν χάσει από τον Απόλλων Καλαμαριάς με 0-1.

(*) Το γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Γούλας του Διαγόρα στα Τρίκαλα ήταν το πρώτο του με την φανέλα της Ροδίτικης ομάδας σε εννιά συνολικά συμμετοχές πέρυσι και φέτος.

(*) Ντεμπούτο για τον νεαρό Χάρη  Ποζατζίδη χθες με την φανέλα των Τρικάλων ο οποίος πέρασε ως αλλαγή. Είναι ο 23ος παίκτης που αγωνίζεται σε παιχνίδι πρωταθλήματος για τους «κυανέρυθρους» φέτος.

(*) 28 ετών, 1 μηνός και 15 ημερών ήταν ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών της ενδεκάδα που ξεκίνησε χθες για τον ΑΟΤ κόντρα στον Διαγόρα.