Κάζο για ΑΟΤ από τον Διαγόρα

Έχασε με 0-1 – Χαμένο πέναλτι από τον Πελάεθ στην εκπνοή

Ήττα σοκ που προβληματίζει εν’ όψει την συνέχειας πέτυχε ο ΑΟΤ από τον Διαόρα με 0-1. Είναι φανερό ότι ο ΑΟΤ ελλείψει προσθηκών στην μεταγραφική περίοδο έχει «κάτσει» και όταν έχει απουσίες όπως σήμερα (Ριζογιάννης, Τεγούσης. Άλεξιτς) δεν μπορεί να τις αναπληρώσει.

Τα Τρίκαλα σπατάλησαν ένα ημίχρονο παίζοντας εξαιρετικά άσχημα και η οργανωμένη ομάδα της Ρόδου όχι μόνο δεν κινδύνεψε αλλά πέτυχε και γκολ μάλιστα με τον Γούλα στο 23’.

Τα Τρίκαλα έβγαλαν αντίδραση προς το τέλος του ημχρόνου με τον εκπληκτικό όμως τερματοφύλακα του Διαγόρα Τσέλιο να κάνει δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Ο Περικλής Αμανατίδης στο ημίχρονο πέρασε στο παιχνίδι τον Λώττα αντί του Τσίπρα που δεν ήταν καλός και ο επιτελικός μέσος των Τρικάων άρχισε να βγάζει την μία ασίστ πίσω από την άλλη με τους επιθετικούς όμως (ιδίως ο Σταματής) να μην μπορούν να σκοράρουν με τίποτα είτε λόγω αστοχίας είτε λόγω του Τσέλιου που είχε κατεβάσει ρολά.

Τα Τρίκαλα πάντως πέτυχαν καθαρό γκολ με τον Σταματή στο 88’ που κακώς δεν μέτρησε.

Τα Τρίκαλα πίεσαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τους δόθηκε ξανά η ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Καρπαθάκης τπό την πίεση του Σταματή κέρδισε πέναλτι.

Ο Πελάεθ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει αφού ο εκπλητικός Τσέλιος τον «ψάρεψε» και απόκρουσε την μπάλα.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει πάντως και για τον τερματοφύλακα των Τρικάλων Ζαρόπουλο που σε κάποιες αντεπιθέσεις του Διαγόρα κράτησε το 0-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο  Κώστας Πουλικίδης (ΕΠΣ Δράμας) με  βοηθούς τους Παναγιώτη Κουβαλάκη (ΕΠΣ Δράμας) και Γεωργία Κομισοπούλου (ΕΠΣ Χανίων).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Νιάρος του ΑΟΤ και Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης του Διαγόρα.

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης):: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Γιαννίτσης (77’ Ποζατζίδης), Οικονομόπουλος, Τσίπρας (46’ Λώττας), Βέρτζος, Πελάεθ, Νιάρος, Γρηγορόπουλος (65’ Πέλκας), Παπαγεωργίου, Σταματής

Διαγόρας Ρόδου (Πέτρος Ρουτζιέρης):  Πέτρος Ρουτζιέρης έχει επιλέξει τους: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Κασνέτση, Καρπαθάκης, Πινιώτης (90’ Ευαγγελιδάκης), Μπουρλάκης (90’ Πατσαρούχας), Αυγενικού, Χουζούρης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης, Γούλας (77’ Γεωργίου)