Έπιασε δουλειά ο Βόκολος στον Ολ. Βόλου

Ανακοινώθηκε η συνεργασία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Βόκολο που  σήμερα γνώρισε και προπόνησε  τους παίκτες της  ομάδας. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Νίκος Ίσσαρης ενώ στο τεχνικό τιμ εντάσσεται και ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου και ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους Ηλίας Σολάκης.

Ο Βόκολος για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

«Τον είχα προλάβει λίγο ως προπονητή στον Παναθηναϊκό, όταν εγώ ήμουν παίκτης» θυμάται ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου για τον ομόλογό του στον πάγκο του Θεσπρωτού, μιλώντας στο «Magnesiasports», δηλώνοντας παράλληλα ότι στόχος είναι η πολλή δουλειά από εδώ και πέρα για τους «ερυθρόλευκους». «Πάντα είναι μία πρόκληση για εμάς, όταν μιλάμε για μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό Βόλου, με την ιστορία και τον κόσμου που έχει, αλλά και με τη δυναμική σαν ομάδα. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Εγώ είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μου αρέσει να λέω πολλά και θα το δείτε και στην πορεία, δεν είμαι αυτός που μιλάει πολύ. Μου αρέσει όμως να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου. Άρα λοιπόν, αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η δουλειά» σημείωσε ο νέος προπονητής της βολιώτικης ομάδας.

Σχετικά με τις επαφές που προηγήθηκαν: «Η προσέγγιση που έγινε στο πρόσωπό μου ήταν πολύ σημαντική από τον κο Τσιμπανάκο. Μια προσέγγιση που μου έδειξε και το τώρα και το μέλλον. Άρα λοιπόν είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι στο ποδόσφαιρο να έχουν στο μυαλό τους να θέλουν να κάνουν ωραία πράγματα για το μέλλον».

Για το αν έχει εικόνα από το έμψυχο υλικό: «Σαφώς έχω εικόνα. Αυτό που έχω πει είναι ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά, υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές έμπειροι. Αλλά επειδή δεν έχω ακόμη ξεκινήσει, δεν έχω κάνει καμία προπόνηση,, ό,τι και να δεις απ’ έξω αν δεν το δεις μέσα στο γήπεδο δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Αυτό που προέχει είναι να ξεκινήσουμε, να δούμε μέσα από τις προπονήσεις τα θέματα και τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν».

Για προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν μπορούμε να πούμε για προσθαφαιρέσεις γιατί δεν έχω εικόνα και άποψη 100% για την ομάδα, άρα λοιπόν υπάρχει πιθανότητα ν’ αδικήσω κάποιο παιδί, γι’ αυτό δεν θα προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο άμεσα».

Αν προλαβαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου το τρένο της ανόδου: «Δεν μπορώ να το πω αυτό και να το ξέρω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εμείς την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι με τον Θεσπρωτό. Δεν είναι ωραίο να μιλάμε για δέκα παιχνίδια. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κοιτάμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό θα πω και στα παιδιά