Εκοψε πίτα η ανδρική των Μετεώρων

 

Διοίκηση, τεχνικοί και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο Καφέ – Ζαχαροπλαστείο «Βαβίτσας» στην Πλατεία Δημουλά έκοψαν την πίτα και στη συνέχεια μίλησαν την πορεία της ομάδας αναταλλάσοντας ευχές . Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Δημήτριος Σπυρόπουλος μαζί με τον πρόεδρο του Α.Σ. Μετέωρα Κώστα Βαβίτσα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος Ακαδημιών της ομάδος κ. Γεώργιος Σιαμουρέλης, ενώ χαιρετισμό και ευχές προς όλους απηύθυνε η οικογένεια Βαβίτσα, η οποία σηκώνει και το μεγαλύτερο βάρος της φετινής προσπάθειας, ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Βαβίτσας και ο πατέρας του Γεώργιος,  μέλος του συμβουλίου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ακολούθησαν οι ευχές των προσκεκλημένων οι οποίοι υποσχέθηκαν την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια στην προσπάθεια που κάνει το ιστορικό σωματείο της Καλαμπάκας, ο ένδοξος ΑΣ Μετέωρα. Τέλος τον λόγο πήρε ο Αρχηγός της ομάδος Ανδρέας Γεωργάκης ο οποίος εκ μέρους των παικτών ευχαρίστησε τη διοίκηση για όλα όσα κάνει καθημερινά για όλους και τους προσκεκλημένους για τα θερμά τους λόγια και υποσχέθηκε πως οι ποδοσφαιριστές από τη μεριά τους θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και υποσχέθηκαν νίκη στην αναμέτρηση με το Νεοχώρι.