‘Όλους θα τους τρελάνουμε!!!!

Παλικαρίσια πρόκριση στους «16» μέσα στην Κρήτη

Ο φετινός ΑΟΤ  δεν έχει τελικά οροφή. Μετά την Δόξα Δράμας άφησε εκτός κυπέλλου μία ακόμη ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2, τον Εργοτέλη, σε διπλές αναμετρήσεις μάλιστα!!!

Μετά το 3-2 με ανατροπή στο πρώτο παιχνίδι, τα Τρίκαλα πέρασαν και από το Παγκρήτιο με 0-1 χάρη στο γκολ του Άγγελου Βέρτζου στο 7’ πετυχαίνοντας δύο νίκες επί μιας ομάδας μεγαλύτερης κατηγορίας!!!

Τα Τρίκαλα κατέδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο και το βάθος που έχουν στον πάγκο τους. Πήραν την πρόκριση με βασικούς Ελευθεριάδη και Πέλκα που έχουν ελάχιστη παρουσία στο πρωτάθλημα ενώ η ενδεκάδα ήταν κατά τα 8/11 διαφορετική σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε κόντρα στην Ιεράπετρα!!!

Ο Περικλής Αμανατίδης ξεκούρασε λοιπόν παίκτες εν΄ όψει Καλαμάτας αλλά όσοι τους αντικατέστησαν έδειξαν και με το παραπάνω ότι αξίζουν να είναι μέλη αυτής της ομάδας.

Τα Τρίκαλα αρνούνται να χάσουν φέτος και τρέχουν ένα εντυπωσιακό σερί αήττητα σε πρωτάθλημα (δέκα παιχνίδια) και κύπελλο (τέσσερα παιχνίδια).

Τα Τρίκαλα πέρασαν με την νίκη τους αυτή στην φάση των «16» όπου θα συμμετάσχουν οι οι 11 ομάδες που θα προκριθούν από την 5η ΦΑΣΗ και οι 5 πρώτες ομάδες (θέσεις 1-5) του Βαθμολογικού πίνακα της SL. Θα δημιουργηθούν δύο γκρουπ δυναμικότητας με τον ΑΟΤ να είναι στους αδύναμους ενώ τα παιχνίδια θα είναι διπλά.

Χρυσό γκολ με Βέρτζο!!!

Τα Τρίκαλα ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 7’. Μετά από φάουλ του Ντόση από τα αριστερά, οι αμυντικοί του Εργοτέλη απέτυχαν να διώξουν την μπάλα, και ο προωθημένος Βέρτζος αν και είχχε πλάτη στο τέρμα, γύρισε, και με το δεξί πλάσαρε ιδανικά τον Καλογεράκη

Τα Τρίκαλα στην συνέχεια έδωσαν χώρο στον Εργοτέλη που δεν έκανε όμως καθαρή ευκαιρία σε αντίθεση με τους «κυανέρυθρους» που είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Ντόση (26’)  και Παπαγεωργίου (31’).

Ρίσκο Εργοτέλη χωρίς αποτέλεσμα

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης ρίσκαρε και έβαλε στο παιχνίδι δύο επιθετικούς, τους Ροβίθη και Κουατένγκ. Πίεσε από την μία μπροστά αλλά από την άλλη είχε κενά πίσω με αποτέλεσμα τα Τρίκαλα να βρίσκουν χώρο για αντεπιθέσεις.

Η Κρητική ομάδα πάντως δεν απείλησε ιδιαίτερα παρά μόνο στο τέλος όταν ο Ζαρόπουλος και οι αμυντικοί του ΑΟΤ ήταν σε ετοιμότητα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Βλάχος (Αν. Αττικής ), με βοηθούς τους Πριόνα (Εύβοιας) – Νικολάου (Αθηνών).

Έδειξε κίτρινη  κάρτα στον  Μπότε του Εργοτέλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μποτέ, Σπίριακ, Οικονόμου (67’ Κοιλιάρας), Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Σταθόπουλος (46’ Κουατένγκ), Μανουσάκης (46’ Ροβίθης).

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντοσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας (77’ Οικονομόπουλος), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (64’ Πελάεθ), Άλεξιτς (82’ Λώττας), Τσίπρας.