Στους “16” ΠΑΟ και Βόλος ΝΠΣ -Ολες οι ομάδες που προκρίθηκαν

Ο Παναθηναϊκός και ο ΒΠΣ Βόλος ήταν οι ομάδες που συμπλήρωσαν το παζλ των 16 ομάδων της έκτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟ επικράτησε της Παναχαϊκής με 2-0 ενώ είχε νικήσει και στο πρώτο ματς με 3-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Κολοβός στο 52΄ και Καμπετσής στο 71΄.

Στην φάση των «16» είναι οι ομάδες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Α Ο Τρίκαλα, Καλαμάτα , Λαμία, ΝΠΣ Βόλος, Παναθηναϊκός.

Θα σχηματιστούν δύο γκρουπ δυναμικότητας. Το πρώτο γκρουπ αποτελείται από τις 5 ομάδες της Σούπερ Λιγκ που μπαίνουν στην παρούσα φάση ( ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης ) και από τις 3 επόμενες στην σειρά κατάταξης της βαθμολογίας του πρωταθλήματος  της Σούπερ Λιγκ περιόδου 2018-2019 ( Πανιώνιος, Λαμία, Παναθηναϊκός), από τις ομάδες που θα έχουν προκριθεί κατά σειρά ή της δεύτερης κατηγορίας, αν δεν επαρκούν της Σούπερ Λιγκ με την σειρά κατάταξης στον βαθμολογικό πίνακα της περιόδου 2018-2019 και το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας αποτελείται από τις εναπομείνασες ομάδες. Σχηματίζονταιζευγάρια μετά από κλήρωση και προκύπτουν 8 νικήτριες ομάδες. Γηπεδούχος είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη.