Ρεπορτάζ καναλιού Μαρινάκη μιλά για εμπλοκή Σαββίδη στην Ξάνθη

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο βίντεο, οι προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης που ανήκαν στην εταιρία Vialand φέρονται να έχουν μεταβιβαστεί (μέσω εξαγοράς της εταιρίας) έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ στην κυπριακή εταιρία RFA, με την οποία φέρεται αν έχει σχέση ο Ιωάννης Καλπαζίδης, ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη.

Στο ίδιο θέμα αναφέρονται κάποιες συναλλαγές που φέρονται να υπάρχουν ανάμεσα στην εταιρία RFA και διάφορες εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη, ενώ παρατίθεται η διττή απασχόληση του Αριστείδη Πιαλόγλου, ο οποίος είναι πρόεδρος στην Ξάνθη και ταυτόχρονα διευθύνων σύμβουλος στην εταιρία Vialand που εξαγοράστηκε από την RFA του Ιωάννη Καλπαζίδη.

Την άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων Αρχών με αφορμή το ρεπορτάζ  που υποστηρίζει ότι εταιρία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη να έχει εξαγοράσει το προπονητικό κέντρο της Ξάνθης, ζήτησε ο Ολυμπιακός μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκου Γαβαλά, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Είναι να γελάει κανείς» του Sport24 Radio 103,3. Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και μεταξύ άλλων τόνισε ότι«είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται ότι ένας άνθρωπος έχει δύο ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα».