Πως θα κερδίσω εύκολα στο Στοίχημα

Είναι ένα ερώτημα που λαμβάνω συχνά αλλά και ακούω στις συζητήσεις μου με παίχτες. Πως θα μπορέσω να κερδίσω στο στοίχημα χωρίς να χρειάζεται να έχω ένα απεριόριστο budget να διαθέσω; Η απάντηση δεν απλή ούτε και εύκολη, μιας κι αν υπήρχε ένα τέτοιο σύστημα που θα έφερνε σίγουρο και εγγυημένο κέρδος, σίγουρα δεν θα υπήρχαν στοιχηματικές εταιρίες. Ωστόσο, σήμερα χρησιμοποιείται συχνά μια εύκολη στρατηγική που μπορεί να την διαχειριστεί και έναςτελείως αρχάριος παίχτης και που φυσικά δεν χρειάζεται μεγάλο budget για να την εφαρμόσεις. Το κυριότερο βέβαια, είναι ότι αν μείνεις πιστός σε αυτή, τότε μακροπρόθεσμα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχεις καλό κέρδος.

Οι προϋποθέσεις

Μια βασική προϋπόθεση για τη χρήση της στρατηγικής του εύκολου κέρδους (ας την ονομάσω έτσι) είναι να παίζεις σε onlinebookmakers, ώστε να αποφεύγεις μικρότερες αποδόσεις και μικρότερα κέρδη λόγω υψηλής φορολογίας. Δεύτερη βασική προϋπόθεση, είναι η υπομονή, καθώς τα λάθη στο στοίχημα δεν συγχωρούνται και μπορούν εύκολα να σε βγάλουν εκτός του στόχου, που είναι το κέρδος.

Σε ποιους απευθύνεται

Η στρατηγική του εύκολου κέρδους απευθύνεται, όπως υποδηλώνει και το όνομα σε όσους δεν γνωρίζουν και πολλά από στοίχημα στα σπορ, σε όσους δεν θέλουν να κάθονται να κάνουν συνέχεια υπολογισμούς να διαβάζουν στατιστικά και πολλές αναλύσεις και φυσικά σε όσους δεν έχουν πολλά χρήματα να διαθέσουν. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν καλό κέρδος από το στοίχημα με τα λιγότερα δυνατά ρίσκα.

Η στρατηγική

Η στρατηγική είναι απλή και εύκολα υλοποιήσιμη από κάθε παίχτη ακόμα και από κάποιον που παίζει για πρώτη φορά. Το βασικό είναι να θέσεις ένα ποσό που μπορείς να ποντάρεις και να μείνει πιστός σε αυτό συνέχεια. Ας υποθέσουμε ότι το ποσό αυτό είναι 100€ σε κάθε στοίχημα ( το 100 είναι τυπικό, μπορεί για κάποιον να είναι 10 κλπ.). Αφού θέσεις το ποσό που θέλεις και μπορείς με συνέπεια να ποντάρεις τότε επιλέγεις αγώνες με μικρές αποδόσεις και πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Για παράδειγμα μπορεί αν ποντάρεις σε ένα παιχνίδι με απόδοση 1.10, 100€ να πάρεις κέρδος 10€, ωστόσο αν κερδίσεις 10 τέτοια συνεχόμενα παιχνίδια τότε το κέρδος είναι πολύ καλό.

  • Μετά από 1 παιχνίδι 110€
  • Μετά από 3 παιχνίδια 133€
  • Μετά από 5 παιχνίδια 161€
  • Μετά από 10 παιχνίδια 260€

Φυσικά, η στρατηγική απαιτεί να ποντάρεις σε κάθε επόμενο αγώνα το σταθερό ποσό μαζί με το κέρδος, εξ ου και τα παραπάνω νούμερα. Το ρίσκο της χρήσης αυτής της στρατηγικής είναι ότι το λάθος δεν επιτρέπεται καθώς σε περίπτωση λάθους πονταρίσματος τότε χάνεις όλο το κεφάλαιο και το κέρδος και ξεκινάς από την αρχή. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο αυτό που εγώ θα πρότεινα και είναι το πιο συνετό, είναι όταν για παράδειγμα φτάσεις τα 5 ή τα 10 συνεχόμενα παιχνίδια που θα έχεις κερδίσει, ήτοι τα 161 ή τα 260€ τότε παίρνεις το κέρδος και ξεκινάς με το βασικό ποντάρισμα από την αρχή. Έτσι και κέρδος θα έχεις και δεν θα ρισκάρεις να τα χάσεις όλα.

 

Βασικοί κανόνες

  1. Όπως και κάθε άλλη στρατηγική θα πρέπει να γνωρίζεις ότι και η στρατηγική του εύκολου κέρδους δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ποτέ 100% αξιόπιστη
  2. Ακόμα και αν δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση για να ποντάρεις σε μια απόδοση του 1.10 ή του 1.20, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις καμία επαφή και ποντάρεις τελείως στην τύχη
  3. Θέσε εξαρχής ένα ρεαλιστικό και επιτεύξιμο στόχο, όπως είναι για παράδειγμα τα 5-6 συνεχόμενα κερδισμένα σημεία. Έτσι είναι πολύ ευκολότερο και κέρδος να έχεις και να μειώσεις τα ρίσκα
  4. Να έχεις υπομονή και να θέσεις ένα καθημερινό όριο το οποίο και δεν θα ξεπερνάς.

Η στρατηγική του εύκολου κέρδους είναι μια απλή και κατανοητή στρατηγική που μπορεί να αποδώσει πολύ καλά κέρδη αν τηρείς τους παραπάνω κανόνες απαρέγκλιτα.

Μάθε όλα τα μυστικά της bwin στο Stoiximatikesetaireies.gr!