Ο Ρέμος, η πρόκριση στην Κρήτη και τα ντουμάνια!!!

O «ΦΛΟΥ της 03/12/2019

Επινίκια

Το βράδυ του Σαββάτου, μετά την νίκη με την Ιεράπετρα που εδραίωσε τον ΑΟΤ στην κορυφή, ο Ηλίας Αϊβάζογλου με την σύζυγο του και ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης επέστρεψαν στην βάση τους, την Θεσσαλονίκη. Και εκεί αποφορτίστηκαν και χαλάρωσαν στην Πύλη Αξιού υπό τους ήχους του Αντώνη Ρέμου!!!

Μπαταρίες

Οι μπαταρίες γέμισαν, και τώρα βουρ για τα δύο καθοριστικά παιχνίδια της εβδομάδας με Εργοτέλη σήμερα και Καλαμάτα το Σάββατο. «Δύο στα δύο» λέει ο πρόεδρος. Με τέτοιο τρένο που διαθέτουμε μέσα είναι, αν και εμείς καλυπτόμεθα και μόνο με το διπλό στην Καλαμάτα. Το κύπελλο ας το κερδίσει κανείς άλλος φέτος!!!

Αεροπλάνο

Παλιότερα μέλη της αποστολής του ΑΟΤ που έχουν φάει την θάλασσα με το κουτάλι στα προηγούμενα ταξίδια της ομάδας στην Κρήτη με το καράβι,  μόλις προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο αναφώνησαν: «Τελικά με το αεροπλάνο η Κρήτη είναι κοντά!!!».

Ιστορία

Και μία ιστορία από τα παλιά. Νοέμβριος του 1999 και τα Τρίκαλα ταξιδεύουν αεροπορικώς για την Κρήτη από το παλιό αεροδρόμιο, το Ανατολικό, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο τότε πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής. Ο αμυντικός της ομάδας Αχιλλέας Λαγούιας λόγω μιας προηγούμενης δυσάρεστης εμπειρίας με αεροπλάνο δεν ήθελε να ταξιδέψει και ζητούσε επιμόνως από τον τότε προπονητή Νίκο Γκουλή να τον αφήσει να πάει με το καράβι. Τελικά με τα πολλά μπήκε στο αεροπλάνο με τους υπολοίπους να του δίνουν κουράγιο για την πτήση και τα κλασικά «έλα δεν είναι τίποτα, όλοι μαζί θα είμαστε» και άλλα τέτοια. Η πτήση προς το Ηράκλειο (μέσα και ο ΦΛΟΥ με Ζαραμπούκα, Μπρέλλα, Πίσσα μικρό!!!) ήταν η χειρότερη που θα μπορούσε να μας τύχει. Θυελλώδεις άνεμοι, αναταράξεις, καταιγίδα, οι αεροσυνοδοί δεν σηκώθηκαν καν από τις θέσεις τους για να σερβίρουν καφέ και αναψυκτικά. Κάποια στιγμή από το πολύ το ταρακούνημα άπαντες έχουν …κερώσει, και πλην Σπυράκου, αν θυμάμαι καλά, ουδείς είχε κουράγιο να μιλήσει,  οπότε ο Λαγούιας πέταξε την θρυλική ατάκα: «Μου αρέσει που δίνατε κουράγιο σε  εμένα και τα έχετε παίξει εσείς!!!».

Ταξίδι

Εκείνο το ταξίδι του 1999 σημαδεύτηκε και από άλλα ευτράπελα τα οποία θα γράψουμε σε βιβλίο, κάποια στιγμή στο μέλλον!!!

Περί τσιγάρου

Πέρασε στα ψιλά,  αλλά το Σάββατο στο παιχνίδι των Τρικάλων με την Ιεράπετρα ανακοινώθηκε η νέα οδηγία που ισχύει για το τσιγάρο στους αθλητικούς χώρους: Απαγορεύεται το κάπνισμα πλέον  και στα ανοιχτά γήπεδα!!!

Αντίδραση

Η αντίδραση των περισσοτέρων ήταν κλασικά …Τρικαλινή: Αφού γιουχάισαν τον δύσμοιρο Καρακικέ που έκανε την ανακοίνωση, έβγαλαν από την τσέπη τους το πακέτο με τα τσιγάρα, κέρασαν και τους διπλανούς τους και το …ντουμάνιασαν όλοι μαζί!!!

Δύσκολα

Πολύ δύσκολα θα πείσεις κάποιον ο οποίος καπνίζει ακόμη και μέσα στα κλειστά γήπεδα να μην καπνίσει σε ανοιχτό. Οδηγία πάντως που εφαρμόζεται πιστά σε όλα τα προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα!!!

Φάντασμα!!!

Μία κυρτή φιγούρα χθες πρωί πρωί κατέβαινε αργά αλλά σταθερά την Λαρίσης, έστριψε πριν τους στρατώνες και με όση δύναμη και ενέργεια του απέμεινε,  εμφανίστηκε στην πρωινή προπόνηση του ΑΟΤ στο στάδιο. Ο Αμανατίδης μόλις τον είδε αναφώνησε: «Φάντασμα!!!».  Ο Γιάννης Τζώρτζης, περί ου ο λόγος, είχε να ξυπνήσει τόσο πρωί από την εποχή που πήγαινε στο …γυμνάσιο. Για χάρη του ΑΟΤ όμως άλλαξε μέχρι και ωράρια στον ύπνο!!!

Εκδίκηση

Γλυκιά …εκδίκηση για τον Γιάννη Τσίμα κόντρα στον Μύτικα. Το προπερασμένο Σάββατο ως προπονητής του ΑΟΤ έχασε εντός έδρας από τον Μύτικα και μαζί έχασε και την δουλειά του στους «κυανέρυθρους». Πήγε αμέσως στους Δαναούς και η μοίρα το έφερε έτσι να παίξει το πρώτο του παιχνίδι μέσα στην έδρα του Μύτικα με την νέα του ομάδα η οποία μετρούσε μόνο ήττες μέχρι το παιχνίδι εκείνο. Και πήρε το ροζ φύλλο αγώνος μέσα στην Λάρισα!!!

«ΦΛΟΥ»

…matchday today!!!