Ο ΟΦΗ με “καρέ”, ο Αστέρας στην παράταση

Ο ΟΦΗ μετά την ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα εναντίον της Καβάλας, υποδέχθηκε την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη στο Γεντί Κουλέ. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (38′) άνοιξε το σκορ με βολίδα του Τσιλιανίδη έξω από την περιοχή που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Δημιζά για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε τρία λεπτά οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση, με δύο τέρματα του Χουάν Άνχελ Νέιρα. Ο Αργεντινός έκανε το 2-0 στο 52′ με ωραίο σουτ που κόντραρε και στο 55ο λεπτό, με πλασέ νίκησε για τρίτη φορά τον Δεμιζά.

Στο 90′ η Καβάλα είχε απίθανη ευκαιρία με τον Αρναούτογλου να πετύχει το γκολ που θα την έδινε την πρόκριση αλλά, ο Γουάιλι μπλόκαρε και στη συνέχεια της φάσης ο Φιγκεϊρέδο έγραψε το τελικό 4-0 για τον ΟΦΗ.

Δυσκολα ο Αστέρας

Μπορεί να έφτασε μια ανάσα από το… κάζο όμως ο Αστέρας Τρίπολης, με πρωταγωνιστή τον Ινγκλέσιας που πέτυχε δύο γκολ στην παράταση, πήρε τη νίκη με 3-2 και πήρε τον πρόκριση κόντρα στον Πλατανιά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το πάλεψε η ομάδα του Γιάννη Τάτση που προηγήθηκε δύο φορές, αλλά πλήρωσε τα ατομικά λάθη. Από λάθος το τερματοφύλακα Μαντζάρη στο πρώτο λεπτό της παράτασης έφτασε στο 1-1 ο Αστέρας, με πέναλτι οι Αρκάδες έκαναν το 2-2 στην παράταση και ενώ είχε πάρει εκ νέου σκορ πρόκρισης με τον Μπιανκόνι ο Πλατανιάς.