Οι αριθμοί μετά το Τρίκαλα – Ιεράπετρα

101 συμμετοχές με τον ΑΟΤ ο Παντελής Ριζογιάννης

(*) Πρώτη φορά ο ΑΟΤ σημειώνει τρία γκολ σε ένα παιχνίδι φέτος στο πρωτάθλημα. Το 3-0 επί της Ιεράπετρας είναι η πιο ευρεία νίκη του μέχρι στιγμής στην φετινή Φούτμπολ Λιγκ.

(*) Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Ανδρέας Σταματής για τον ΑΟΤ και έτσι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τέσσερα συνολικά γκολ. Ακολουθούν με τρία ο Λώττας και ο Ισπανός Πελάεθ που πέτυχε δύο γκολ χθες.

(*) Ο ΑΟΤ συνεχίζει να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Στις δέκα  πρώτες αγωνιστικές έχει να επιδείξει έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

(*) Χτίζει νέο σερί ο Περικλής Αμανατίδης. Στην 3η του θητεία του στον ΑΟΤ και σε συνολικά 36 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου στον πάγκο των «κυανέρυθρων» μετρά 29 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα μέσα στην Ελευσίνα στις 14/05/2017 με 1-0.

(*) Πρώτο παιχνίδι στην ιστορία των δύο ομάδων ανάμεσα σε Τρίκαλα και Ιεράπετρα ήταν το χθεσινό. Ο ΟΦΙ είναι η δέκατη Κρητική ομάδα που έχουν αντιμετωπίσει οι «κυανέρυθροι» μετά  απο ΟΦΗ, Ένωση Ατρομήτου Ρεθύμνου, Εργοτέλη, ΑΟ Χανίων, ΑΕ Χανίων, Άγιο Νικόλαο, Κισσαμικό, Πλατανιά και Επισκοπή.

(*) Στο κλαμπ των παικτών με πάνω από 100 συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια με τον ΑΟΤ μπήκε ο Παντελής Ριζογιάννης. Στην 3η του θητεία στον ΑΟ Τρίκαλα η χθεσινή ήταν η 101η του εμφάνιση σε παιχνίδια κυπέλλου και πρωταθλήματος με τους «κυανέρυθρους». Αν και αμυντικός έχει σημειώσει και εννιά γκολ.

(*) 29 χρόνων, 11 μηνών και 5 ημερών ήταν ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας του ΑΟΤ στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα.