Οι αριθμοί μετά το Καλαμάτα-Τρίκαλα

(*) Από το 2000 είχαν να συναντηθούν σε επίσημο παιχνίδι Καλαμάτα και Τρίκαλα. Όπως και στο παιχνίδι της 16/01/2000 για την Α’ Εθνική έτσι και χθες τα Τρίκαλα νίκησαν με 0-1. Τότε σκόρερ ήταν ο Γιάννης Χλωρός, τώρα ο Παντελής Ριζογιάννης. Συνολικά σε πέντε παιχνίδια στην Καλαμάτα οι ομάδες έχουν από δύο νίκες ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

(*) Τρία γκολ έχει πετύχει φέτος στο πρωτάθλημα ο Παντελής Ριζογιάννης, και τα τρία από την άσπρη βούλα. Και τα τρία εκτός έδρας. Μέσα σε Διαγόρα, Ασπρόπυργο και Καλαμάτα.

(*) Το χθεσινό ήταν το 4ο πέναλτι που κερδίζει φέτος ο ΑΟΤ στο πρωτάθλημα. Εκτός από τα τρία που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ο Ριζογιάννης σκόραρε κόντρα στο Αιγάλεω και ο Λώττας.

(*) Πέμπτη διαδοχική νίκη για τον ΑΟ Τρίκαλα που τον κρατά σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το σερί είναι: Βέροια (2-1), Αιγάλεω (2-1), Θεσπρωτός (1-2), Ιεράπετρα (3-0), Καλαμάτα (0-1).

(*) Ο ΑΟΤ συνεχίζει να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Στις ένδεκα πρώτες αγωνιστικές έχει να επιδείξει επτά  νίκες και τέσσερεις ισοπαλίες.

(*) Μεγαλώνει το ρεκόρ του Περικλή Αμανατίδη. Στην 3η του θητεία του στον ΑΟΤ και σε συνολικά 38 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου στον πάγκο των «κυανέρυθρων» μετρά 31 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα μέσα στην Ελευσίνα στις 14/05/2017 με 1-0.

(*) Τέταρτη φορά αντίπαλος του ΑΟΤ ο Σάκης Θεοδοσιάδης, αυτή τη φορά με την Καλαμάτα. Είχαν προηγηθεί δύο παιχνίδια με την Αναγέννηση Καρδίτσας και ένα με την Βέροια πριν από ένα μήνα. Μετρά τρεις ήττες και μία νίκη.

(*) 29 χρόνων, 4 ημερών και 25 ημερών ήταν ο μέσος όρος της ενδεκάδας του ΑΟΤ που ξεκίνησε χθες μέσα στην Καλαμάτα.