Δηλώσεις Βεργέτη, Κρουθ για το ματς με ΑΟΤ

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, κι ο ποδοσφαιριστής της, Άλεξ Κρουθ, μίλησαν στο nikifc.gr για την αναμέτρηση κόντρα στα Τρίκαλα, το μεσημέρι του Σαββάτου (21/12, 15:00), στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Βόλου, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Βεργέτης:

“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία μας για τον αγώνα. Δυστυχώς, ο Βοσκόπουλος προσπάθησε να βγάλει τη σημερινή προπόνηση (σ.σ. Παρασκευής), αλλά δεν τα κατάφερε, συνέχισε να έχει ενοχλήσεις, γεγονός που τον αφήνει εκτός αποστολής αύριο. Το θετικό είναι πως επέστρεψε ο Καμπαγέρο υγιής και θα είναι στη διάθεσή μας. Όλοι οι παίκτες έχουν κατανοήσει τη σημαντικότητα του αγώνα κι είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά την ήττα από τη Βέροια, δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά μας, όλα παρέμειναν κανονικά, η δουλειά που κάναμε, ήταν η ίδια με όλες τις μέρες και θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Δεν αφήνουμε την ομάδα να κλονίζεται από μία ήττα”.

Οι δηλώσεις του Κρουθ:

“Περιμένουμε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα είναι μία σπουδαία ομάδα, όλοι οι ποδοσφαιριστές τους αγωνίζονται σκληρά κι είναι πολύ δύσκολο να σκοράρεις εναντίον τους. Κι εμείς, όμως, είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα μας, κυρίως, έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Στη Βέροια είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα, ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αρκετά καλό αντίπαλο, αλλά μάλλον δεν ήμασταν τόσο καλοί, όσο θα έπρεπε. Η ομάδα γύρισε σελίδα και σκέφτεται μόνο να κερδίσει τα Τρίκαλα”.