Φωνές στο Αιγάλεω City, ο αείμνηστος Γιώτας και ο νηφάλιος!!!

O ΦΛΟΥ της 14/11/2019

Κλίμα

Μαστόρια στην δημιουργία κλίματος οι του Αιγάλεω εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας γιατί ο διαιτητής της Κυριακής είναι από την …όμορη στα Τρίκαλα Κατερίνη και οι επόπτες από την Λάρισα!!!

Καμένοι

Οι του Αιγάλεω είναι και ολίγον καμένοι από την διαιτησία του Γρατσάνη στο παιχνίδι τους με την Βέροια οπότε τα συνδύασαν όλα στο μυαλό τους.  Είχαν και την ταραχή από την έντός έδρας ματς με τον Ιωνικό, έχουν και καινούργια διοίκηση που κάτι πρέπει να πει, οπότε άρχισαν την μίρλα από χθες…

Ιστορία

Η ιστορία πάντως διδάσκει ότι οι …όμοροι αλλά και οι γηγενείς  συνήθως κάνουν την ζημιά. Εδώ στα Τρίκαλα θυμόμαστε και μία ιστορία από το 1983. Εν μέσω χειμώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον Ολυμπιακό Βόλου με το σημαδιακό όνομα …Καραμανλής δεν μπόρεσε να φτάσει στα Τρίκαλα λόγω κακοκαιρίας. Κλήθηκε από την εξέδρα ο αείμνηστος Τρικαλινός διαιτητής Θανάσης Γιώτας και τα Τρίκαλα έχασαν το ματς με 0-1 έχοντας σφοδρά παράπονα από τον συντοπίτη τους!!!

Ε-ε-έρχεται!!!

Για τους ανησυχούντες: Ο Γκότοβος θα εμφανιστεί κανονικά στο γήπεδο την Κυριακή με το Αιγάλεω μιας και θα ξεχρεώσει την ποινή του σε άλλο παιχνίδι. Ευκαιρία για standing ovation!!!

Πρώην

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τέσσερις πρώην παίκτες του ΑΟΤ αγωνίζονται στο Αιγάλεω. Εκτός από τον Γκότοβο στο «Σίτι» παίζουν ο Συριόπουλος που ήταν μέλος της περσινής ομάδας, ο τερματοφύλακας Σικαλιάς που είχε περάσει από τον ΑΟΤ στο μισό της σεζόν 2015-16 και ο Σενεγαλέζος Ντιατά ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε από τα Τρίκαλα για ένα φεγγάρι το 2017…

Δύο στα δύο

Πανέτοιμος ο ΑΟΤ για το δύο στα δύο την Κυριακή. Και με Ριζογάννη κανονικά στην διάθεση του Αμανατίδη. Επαναλαμβάνουμε: Τα τρίποντα δίνουν πρωταθλήματα, οι ισοπαλίες προκαλούν εκνευρισμό, όπως λέει και ο Περικλής!!!

Κατάργηση

Γι’ αυτό συμφωνούμε με αυτούς που υποστηρίζουν ότι πρέπει οι ισοπαλίες να καταργηθούν στο ποδόσφαιρο όπως και στο μπάσκετ. Από το γήπεδο πρέπει να φεύγεις ή χαρούμενος ή λυπημένος!!!

Προσέλευση

Ευελπιστούμε σε ικανοποιητική προσέλευση την Κυριακή. Όχι όπως στο παιχνίδι με την Βέροια που η εικόνα της εξέδρας ήταν απελπιστική…

Νηφάλιος

Παράκληση: Αυτός που θα κάνει τα γραμμές στο γήπεδο την Κυριακή να είναι νηφάλιος κατά την διάρκεια της διαγράμμισης!!! Οι γραμμές συνήθως είναι σε ευθεία και όχι ζιγκ ζαγκ!!!

Χάλια

Ξαναείδαμε τα χάλια μας στην ανακοίνωση της Βέροιας που δείχνει την φάση του πρώτου γκολ των Τρικάλων για την οποία διαμαρτύρονται. Το μάτι το δικό μας δεν έπεσε πάνω στους τρεις παίκτες που φαίνεται να είναι μπροστά από τους αμυντικούς αλλά στην γραμμή της μεγάλης περιοχής που για αλλού ξεκίνησε και αλλού η ζωή την έβγαλε!!!

Δαναοί

Οι Δαναοί τιμούν το Σάββατο τρία παιδιά που προσέφεραν πάρα πολλά στο Τρικαλινό μπάσκετ πριν την αναμέτρηση τους με τον μπασκετικό ΑΟΤ. Συγκεκριμένα θα τιμήσουν τους Γιώργο Φούντα και Γιώργο Λεπενιώτη του ΑΟΤ και τον Κώστα Κωτούλα, παίκτη και προπονητή των Δαναών.

Νίκη

Αναμένοντας ενίσχυση ο μπασκετικός ΑΟΤ πέρασε νικηφόρα χθες από την ΑΕΛ με τον Γιάννη Τσίμα στο τέλος να ευχαριστεί τους οργανωμένους της Λάρισας για το χειροκρότημα…

 

«ΦΛΟΥ»

…στήριξη στον Big John!!!