Το πλάνο, η Τρικαλινή Ιεράπετρα και η Ζοζεφίν!!!

Ο ΦΛΟΥ της 11/11/2019

Πλάνο

Το πλάνο πάει καλά. Το πρώτο βήμα ήταν η νίκη με την Βέροια. Τώρα θέλουμε νίκη και με το Αιγάλεω πάλι μέσα. Διπλό στον Θεσπρωτό και μετά μέσα νίκη με την Ιεράπετρα. Με αυτήν την τετράδα νικών εδραιώνεσαι για τα καλά στην κορυφή της βαθμολογίας!!!

Σχεδιασμός

Απαραίτητη διευκρίνιση: Ο σχεδιασμός στο …χαρτί ήταν πάντα πολύ πιο εύκολος από τον σχεδιασμό στο γήπεδο!!!

Αιγάλεω

Αιγάλεω φέτος όπως Τρίκαλα πέρυσι. Δείτε τα αποτελέσματα και θα αντιληφθείτε τι εννοώ!!!

Ξεφούσκωσε

Η Καλαμάτα ξεφούσκωσε δικαιώνοντας όλους όσους πίστευαν ότι συγκυριακά βρέθηκε ψηλά τις πρώτες αγωνιστικές… Όσο και να φωνάζει ο φίλος μας ο Γεωργούντζος η «Μαύρη Θύελλα» είναι ολίγον προβληματική…

Ιεράπετρα

Η Ιεράπετρα δεν ξέρουμε που το πάει. Η αλήθεια είναι όμως ότι δείχνει χαρακτήρα μέχρι στιγμής. Φάνηκε και από τον τρόπο που κέρδισε χθες στο ντέρμπι την Καβάλα.

Τρικαλινοί

Η Ιεράπετρα  να σημειώσουμε ότι έχει περισσότερους Τρικαλινούς στην ενδεκάδα της απ’ ότι έχει ο ΑΟΤ!!! Νίκος Σκόνδρας και Περικλής Μηνάς παίζουν βασικοί από την αρχή του πρωταθλήματος!!!

Καρδιτσιώτης

Και έχει και …κοντοχωριανό μας προπονητή: Τον Καρδιτσιώτη Γιάννη Μάγγο!!!

Σειρήνες

Στην περίπτωση του Ορέστη Γρηγορόπουλου τα Τρίκαλα πέτυχαν διάνα. Ο νεαρός που δεν είχε πάρει λεπτό συμμετοχής πέρυσι στον Κισσαμικό βγάζει μάτια μέχρι τώρα στον ΑΟΤ παίζοντας μάλιστα αναγκαστικά  και μερικά ματς σε άλλη θέση. Αριστερό μπακ με δεξί πόδι! Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από κάποιες ομάδες της Σούπερ Λιγκ και ήδη έχει αρχίσει να υπάρχει ένα ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Μάτι

Κάποιοι στην Κρήτη είχαν …μάτι!!!

Ματσάρες

Ωραίο ποδοσφαιρικό απόγευμα χθες. Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Σίτι και Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Χορτάσαμε γκολ και θέαμα!!!

Κωστένογλου

Το κοουτσάρισμα του Κωστένογλου δεν το σχολιάζω. Ούτε ότι το νικητήριο γκολ του Παναθηναϊκού το έβαλε ο …Κολοβέτσιος!!! Δίκαιη η νίκη των «πρασίνων»…

Τζάμι

Ευχαριστούμε για την τοποθέτηση του τζαμιού στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Αν φτιάξουμε και το ένα παράθυρο που δεν ανοίγει και βγάλουμε και την τριχιά που ανεβάζουν τα αποτελέσματα οι στιβικοί το καλοκαίρι θα είμεθα κομπλέ!!!

Μπισκότα

Μετά την δημόσια κατακραυγή τα μπισκότα στα θεωρεία, προσφορά της Βιολάντα, παρέμειναν στην θέση τους αυτή τη φορά!!!

500!!!

Μέρες μετά τον αγώνα του Μονάχου ανάμεσα στην Μπάγερν και τον Ολυμπιακό συνεχίζουν να ανεβαίνουν στα social media  φωτογραφίες Τρικαλινών που βρέθηκαν στο Αλιάνζ Αρένα. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό τους ανεβάζω σε πάνω από 500!!!

Τρένο

Αυτό και αν είναι τρένο. Ο Αίολος επέστρεψε για τα καλά, μετρά μόνο νίκες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά μόνο συγκυριακά δεν είναι στην κορυφή της βαθμολογίας: Διαθέτει μία γεμάτη ομάδα που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ…

Ήρεμα

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα ήρεμα ήταν τα πράγματα χθες στο Δημοτικό κλειστό. Όπως πρέπει άλλωστε…

Πλατεία

Γέμισε η πλατεία κόσμο χθες για τα Βίκος Street Relays. Το ενδιαφέρον κάποιων φωτορεπόρτερ πάντως δεν επικεντρώθηκε στο αθλητικό μέρος αλλά στην συναυλία της Ζοζεφίν!!! Για ευνόητους λόγους…

Κινήσεις

Στον μπασκετικό ΑΟΤ θορυβήθηκαν από την ήττα με τον Αμπελώνα και ετοιμάζουν άμεσα κάποιες κινήσεις ενίσχυσης. Ανακοινώσεις ίσως και μέσα στην εβδομάδα!!!

«ΦΛΟΥ»

…καλή εβδομάδα!!!