Σαμολαδάς: «Ζητήσαμε μετάθεση αγώνων της Α’ ΕΠΣΤ»

Μίλησε ακόμη για τα τηλεοπτικά και τις μεταγραφές

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 Ράδιο Ζυγός «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» μίλησε πριν από λίγο ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Τρίκαλα Νίκος Σαμολαδάς ο οποίος αναφέρθηκε στο αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ για μετάθεση των αγώνων του Σαββάτου της Α’ Ερασιτεχνικής: «Καταθέσαμε για μία ακόμη φορά αίτημα μετάθεσης των αγώνων της Α’ Ερασιτεχνικής αλλά δεν μας έχουν απαντήσει ακόμη από την ΕΠΣΤ. Το είδαμε στην πράξη αυτό πως λειτούργησε το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα όπου η εκεί Ένωση ανέβαλλε τα παιχνίδια και το γήπεδο ήταν γεμάτο. Το ίδιο θέλουμε και εμείς γιατί όχι μόνο δεν έρχονται στο γήπεδο οι της Α’ Ερασιτεχνικής αλλά δεν μπορούμε και εμείς να δούμε από κοντά κάποιους παίκτες που μας ενδιαφέρουν» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις συνεχιζόμενες τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων του ΑΟΤ είπε: «Η αλήθεια είναι ότι στο αρχικό έγγραφο δεν αναφερόταν μετάδοση του αγώνα με την Ιεράπετρα. Στην συνέχεια όμως άλλαξε η απόφαση για τις μεταδόσεις των αγώνων  και το ματς με τη Ιεράπετρα έγινε τηλεοπτικό. Είναι κάτι που θα το συζητήσουμε με την διοργανώτρια, ενδεχομένως να ζητήσουμε επιπλέον χρήματα όπως προβλεπόταν παλιά όταν μία ομάδα ξεπερνούσε τις τέσσερεις εντός έδρας μεταδόσεις».

Για την μεταγραφική περίοδο που έρχεται ο Νίκος Σαμολαδάς πιστοποίησε ότι η ομάδα ήδη κινείται στην αγορά: «Δεν θα γίνουν πολλές κινήσεις. Λίγες και επιλεκτικές και αν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε ίσως και καθόλου. Από τους παίκτες που θα έρθουν θα εξαρτηθεί και το αν θα φύγει κανείς» κατέληξε.