Οι αριθμοί μετά το Τρίκαλα-Αιγάλεω

"Σκαλίζοντας" τα στατιστικά στοιχεία

(*) Τρίτο πέναλτι που κερδίζουν φέτος τα Τρίκαλα. Σε Ρόδο και Ασπρόπυργο ανέλαβε την εκτέλεση τους ο Ριζογιάννης που ευστόχησε και στα δύο. Χθες αν και ήταν στο γήπεδο ο Ριζογιάννης, το εκτέλεσε ο Λώττας που επίσης ευστόχησε. Τρία στα τρία λοιπόν από την άσπρη βούλα.

(*) Τα Τρίκαλα έχουν κερδίσει και δύο πέναλτι στο κύπελλο όπου επίσης ήταν εύστοχα. Στην Επισκοπή σκόραρε ο Άλεξιτς και κόντρα στον Εργοτέλη ο Πελάεθ.

(*) Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που σκοράρει ο Σταματής. Στα τρία γκολ έφτασε ο Λώττας με την φανέλα του ΑΟΤ, τα περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

(*) Τα Τρίκαλα μετά την χθεσινή νίκη μετράνε τέσσερεις συνολικά κόντρα στο Αιγάλεω σε έντεκα εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Τέσσερεις φορές έχει νικήσει το Αιγάλεω, τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα

(*) Βελτιώνει συνεχώς το ρεκόρ του ο Περικλής Αμανατίδης. Στην 3η του θητεία του στον ΑΟΤ και σε συνολικά 34 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου στον πάγκο των «κυανέρυθρων» μετρά 27 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα μέσα στην Ελευσίνα στις 14/05/2017 με 1-0.

(*) 1-1 στις αναμετρήσεις του με τον παλιό του παίκτη στην Καλλιθέα Λουκά Καραδήμο ο Περικλής Αμανατίδης.

(*) Τα Τρίκαλα παραμένουν η μόνη αήττητη ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Σε οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν τέσσερεις  νίκες και τέσσερεις ισοπαλίες ενώ σε τρία παιχνίδια κυπέλλου έχουν ισάριθμες νίκες!!!

(*) 28 ετών, 7 μηνών και 6 ημερών ήταν ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών της ενδεκάδας του ΑΟΤ που αγωνίστηκαν κόντρα στο Αιγάλεω.