Οι αριθμοί μετά τον αγώνα Τρίκαλα – Ασπρόπυργος

(*) Για δέκατη φορά αντίπαλος των Τρικάλων ο Γιώργος Βαζάκας με έκτη διαφορετική ομάδα  (Αν. Καρδίτσας, Απόλλων Αθηνών, Πιερικός, Ηλιούπολη, Λαμία, Ασπρόπυργος) παραμένει αήττητος. Μετρά απέναντι στους κυανέρυθρους τέσσερεις νίκες και έξι ισοπαλίες.

(*) Όγδοη φορά που αναμετρήθηκαν σε πάγκους Περικλής Αμανατίδης και Γιώργος Βαζάκας. Τρεις νίκες για τον Βαζάκα, δύο για τον Αμανατίδη και τρεις ισοπαλίες με την χθεσινή.

(*) Αήττητος συνεχίζει ο ΑΟΤ σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Σε τρία παιχνίδια κυπέλλου (Επισκοπή, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης) μετράει τρεις νίκες ενώ σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος έχει δύο νίκες (Διαγόρας, Τρίγλια)  και τέσσερεις  ισοπαλίες (Ιωνικός, Ολ. Βόλου, Καβάλα, Ασπρόπυργος).

(*) Τελευταία φορά που είχε επισκεφτεί ο ΑΟΤ τον Ασπρόπυργο ήταν στις 13 Οκτωβρίου 1974 με το ματς να διακόπτεται λόγω επίθεσης των Τρικαλινών παικτών στον διαιτητή λόγω ενός πέναλτι που δόθηκε και χάθηκε το παιχνίδι στα χαρτιά ενώ προηγούνταν με 0-1.

(*) Τα Τρίκαλα στον Ασπρόπυργο μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία (η χθεσινή) και μία ήττα στα χαρτιά.

(*) Δεύτερη αποβολή για τον Παντελή Ριζογιάννη φέτος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Είχε αποβληθεί και στο παιχνίδι κυπέλλου με την Δόξα Δράμας.

(*) Δεύτερο πέναλτι που κερδίζουν τα Τρίκαλα φέτος μετά την 2η αγωνιστική με τον Διαγόρα. Και στα δύο ευστόχησε ο Ριζογιάννης.

(*) Πρώτη εμφάνιση για τον Χρήστο Νιάρο στο πρωτάθλημα. Μετρά συνολικά 34 εμφανίσεις με τον ΑΟΤ.

(*) Ο Γιώργος Κάκκο που σκόραρε χθες με τον Ασπρόπυργο κόντρα στον ΑΟΤ ήταν παίκτης του Περικλή Αμανατίδη στον Πανσερραϊκό.