Νικλητσιώτης: “Καλή επιλογή που ήρθα στα Μετέωρα”

Ο νεαρός παίκτης μίλησε στο Sportskalampaka

Ο Αποστόλης Νικλητσιώτης είναι ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν τα Μετέωρα ο οποίος ήρθε φέτος ως δανεικός από τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Δήμητρα/Απόλλωνα και το 2017 ήταν στην Κ17 του Ατρομήτου Αθηνών. Στη συνέχεια και για δύο χρόνια ήταν στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα που αγωνίζονταν στην παλιά Φούτμπολ Λιγκ. Επίσης είναι φοιτητής του τμήματος Διατροφολογίας.

Στο παιγνίδι με τον Αλμυρό ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα καθώς σημείωσε το δεύτερο γκολ των Μετεώρων εδραιώνοντας κατά κάποιο τρόπο την δεύτερή τους φετινή νίκη και την πρώτη εκτός έδρας.

Σήμερα μιλάει στο Sportskalampaka.gr γι’ αυτή τη μεγάλη νίκη, την πορεία της ομάδας, αλλά και για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Πως ήρθες στην ομάδα των Μετεώρων;

– Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μαζί με τη διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα αφού τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα συμμετοχές οπότε αποφασίσαμε να έρθω ως δανεικός στα Μετέωρα τα οποία για μένα ήταν μία πολύ καλή επιλογή.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πως σου φαίνεται;

– Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ειδικά για μένα και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Έχω πάρει αρκετές ευκαιρίες και θέλω να συνεχίσω έτσι να αγωνίζομαι και να βοηθώ με την σειρά μου την ομάδα.

Πως αισθάνθηκες όταν σκόραρες απέναντι στον Αλμυρό στο παιγνίδι της περασμένης Κυριακής;

– Ένιωσα πολύ μεγάλη χαρά κυρίως γιατί η ομάδα κέρδισε και για να γίνει αυτό βοήθησαν όλοι οι παίκτες κι όχι μόνο εγώ που σκόραρα. Ο προπονητής, μας είχε προετοιμάσει πολύ καλά όλη την εβδομάδα για το παιγνίδι αυτό και τελικά τα καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είχαμε ανάγκη.

 Το κλίμα στην ομάδα πως είναι;

-Το κλίμα είναι πολύ καλό, γίνεται πολύ καλή δουλειά απ’ όλους κι αυτό είναι το κλειδί για να συνεχίσουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

-Να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, εγώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και αν έρθει κάποια καλή πρόταση στο μέλλον θα την ακολουθήσω. Πάντως στα Μετέωρα είμαι πολύ καλά και γιατί όχι να μείνω κι άλλο μετά τον δανεισμό μου.

Η ομάδα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία;

Γι’ αυτό προσπαθούμε όλοι. Τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα καλό σερί με νικηφόρα αποτελέσματα για να είμαστε πιο άνετοι μετά και να παίζουμε χωρίς άγχος.

Πηγή: sportskalampaka.gr