Μαθήματα γεωγραφίας, ροντέο και ο Βράχος!!!

O ΦΛΟΥ της 15/11/2019

Μυρωδιάδες

Ωραίοι … μυρωδιάδες αυτοί στο Αιγάλεω. Με αφορμή τον ορισμό του… όμορου διαιτητή Πολυχρόνη από την …Πιερία,  άφησαν υπονοούμενα και για τις άλλες διαιτησίες του ΑΟΤ, ότι τον σφυρίζουν δηλαδή διαιτητές από γειτονικούς νομούς στο πρωτάθλημα. Οι οποίες ήταν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στην Αθήνα ο Μπακογιάννης από την Αθήνα (!!!), στο παιχνίδι με τον Διαγόρα στην Ρόδο ο  Γκάμαρης από την Αθήνα, με τον Ολ. Βόλου εντός ο Θεοδωρόπουλος από την Φλώρινα, με την Τρίγλια εκτός ο Τσοπουλίδης από την Ξάνθη, με την Καβάλα εντός ο Λάμπρου από την Εύβοια, με τον Ασπρόπυργο εκτός ο Ανδριανός από την Πάτρα και  με την Βέροια εντός ο Τσακαλίδης από την Χαλκιδική!!!

Γεωγραφία

Μάλλον ο συντάξας την διαμαρτυρία έχει μεσάνυχτα όσον αφορά την Ελληνική Γεωγραφία. Να του επισημάνουμε απλά ότι Πιερία, Αττική, Ξάνθη, Φλώρινα, Χαλκιδική, Εύβοια και Αχαϊα είναι νομοί που όχι μόνο ΔΕΝ συνορεύουν με τα Τρίκαλα αλλά είναι και κάμποσα χιλιόμετρα μακριά!!!

Σχόλια

Τα σχόλια των φίλων του Αιγάλεω κατω από το επίμαχο ποστ στην σελίδα της ομάδας στο facebook δεν ασπαζόταν την αγωνία της ομάδας για την καταγωγή του διαιτητή. Όλα ήταν προς την κατεύθυνση «παίξτε μπάλα» γιατί οι φίλαθλοι του «Σίτι» δεν είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και φέρουν βαρέως την εντός έδρας ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Ιωνικό.

Ροντέο

Ο διαιτητής Πολυχρόνης δεν έχει ξαναπαίξει τον ΑΟΤ στο παρελθόν. Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του τον Φεβρουάριο όταν πέρασε από …πριονοκορδέλα τον Παναργειακό ευνοώντας σκανδαλωδώς την Καλαμάτα που κέρδισε με 0-1. Ακύρωσε στην εκπνοή του αγώνα κανονικό γκολ που σημείωσε ο πρώην παίκτης του ΑΟΤ Μαρουκάκης για τους γηπεδούχους και στην συνέχεια απέβαλλε και παίκτη των γηπεδούχων ολοκληρώνοντας το …έργο. Όπως αντιλαμβάνεστε έγινε ροντέο το γήπεδο!!!  Δείτε στο τέλος το βίντεο για να καταλάβετε τι επακολούθησε…

Κύπελλο

Στο κύπελλο ο ΑΟΤ έναν όμορο διαιτητή είχε, τον Τσέτσιλα, στην Λάρισα κόντρα στην Δόξα. Που μας άφησε με δέκα παίκτες και αρκετά παράπονα. Στην Κρήτη με την Επισκοπή μας έπαιξε κρητική τριάδα (!!!)  και με τον Εργοτέλη εντός μας έπαιξε ο Δραγούσης από το γειτονικό …Κιλκίς!!!

Ατομικό

Για τους ανησυχούντες: Ο Άλεξιτς έκανε πάλι ατομικό πρόγραμμα, οπότε…

Τρένο

Συνεχίζουν να πάνε τρένο οι Γόμφοι. Καθάρισαν χθες την πρόκριση στο Final 4 του κύπελλο της ΕΣΛΑΘ με συνοπτικές διαδικασίες επί της Ανόρθωσης.

Βράχος

Επειδή λόγω κάποιων αποχωρήσεων από τον «Βράχο» υπήρξε μία φημολογία ότι το κάστρο πέφτει από μέσα να σημειώσουμε ότι εισήλθε νέο αίμα – και τι αίμα!!!- στον σύλλογο που υπόσχεται ακόμη καλύτερες μέρες!!!

Μηλιά

Όταν το μήλο πέφτει …δίπλα από την μηλιά! Η ομάδα των Δαναών απέκτησε πρόσφατα τον γιό του παλιού αμυντικού Μανώλη Παπαδόπουλου, Θανάση. Ο νεαρός σε αντίθεση με τον πατέρα του που έπαιξε ποδόσφαιρο σε πολλές ομάδες της Α’ Εθνικής (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Ιωνικός, Απόλλων, Εθνικός) ακολούθησε τον δρόμο του μπάσκετ. Στα Τρίκαλα βρίσκεται γιατί σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ οπότε τον ενέταξαν στην δύναμη τους οι Δαναοί…

 «ΦΛΟΥ»

…η Ξάνθη μετά την Καλαμπάκα δεν είναι;