Η κορυφή, τα πανέρια και το ηλεκτροσόκ!!!

O ΦΛΟΥ της 25/11/2019

Κορυφή

Ωραία η αίσθηση της κορυφής αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο αλλά είναι προφανές ότι οι «κυανέρθροι» είναι σε καλό δρόμο…

Κινήσεις

Το ότι είσαι στην κορυφή και δεν έχεις χάσει ακόμη δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Οι προσθαφαιρέσεις θα είναι λίγες και συγκεκριμένες…

Πανέρια

Καμία σχέση με την ενίσχυση τέτοια εποχή πέρυσι. Όταν πήραμε από τα …πανέρια παίκτες που είχαν να παίξουν από ένα χρόνο και πάνω. Τα διαμάντια αποδείχτηκαν …άνθρακας!!! Ειδικά το …μαύρο διαμάντι που έπαιξε και στο Κόπα Άφρικα το καλοκαίρι!!!

Ιεράπετρα

Με την Ιεράπετρα παίζουμε το Σάββατο. Η Κρητική ομάδα προέρχεται από δύο σερί ήττες που την γκρέμισαν από την κορυφή. Με μία τρίτη συνεχόμενη μάλλον θα βάλει τέλος στα όποια όνειρα της…

Αν και…

Βέβαια και με ήττα τίποτα δεν είναι δεδομένο. Έτσι όπως είναι η βαθμολογία άπαντες μπορούν να έχουν ελπίδες. Στον Διαγόρα, για παράδειγμα, μόλις πήραν το διπλό στο Αιγάλεω άρχισαν να μιλάνε για «όνειρα ανόδου».

Καλάθι

Σας το είπα. Όταν διαβάζετε «Έτοιμος ο Άλεξιτς» κρατήστε μικρό καλάθι. Φάνηκε και στην Ηγουμενίτσα όπου πήγε, είδε και απήλθε.

Όλα τα λεφτά

Όλα τα λεφτά η συνέντευξη Βαζάκα στον θρυλικό Σωτήρη Γεωργούντζο της Καλαμάτας παραμονή του αγώνα της «Μαύρης Θύελλας» με τον Ασπρόπυργο όπου ο Καλαματιανός ρεπόρτερ θυμήθηκε το περσινό 5-0 λέγοντας του Βαζακουί «με στεναχώρησες τότε, δύο μέρες είχα να φάω!!!».

Ισοπαλία

Το ματς ήρθε ισόπαλο χθες με τον δικό μας Σάκη Θεοδοσιάδη που έκανε ντεμπούτο στην ομάδα της Καλαμάτας να γυρίζει το ματς από 0-2 σε 2-2 στο τέλος του αγώνα. Ο Γεωργούντζος πάντως τον ξεκίνησε καλά τον Σάκη, ανάλογα με τα αποτελέσματα θα φανεί αν θα απασφαλίσει ή όχι!!!

Θωμάς

Ονειρεμένο ντεμπούτο Θωμά στο Αιγάλεω. 0-2 από τον Ιάλυσο και νέα λαϊκά δικαστήρια στο Σίτι. Εμπιστεύτηκε το κεντρικό του αμυντικό δίδυμο σε δύο καλόπαιδα που πέρασαν πέρυσι από τα Τρίκαλα με τα ίδια ολέθρια αποτελέσματα!!!

«Καλά να πάθω»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έπεισε τον Τσιμπανάκο να μπουν οι οργανωμένοι του Ιωνικού στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1)  και ο ίδιος είπε στην συνέντευξη τύπου ποιο ήταν το …ευχαριστώ: «Όλος ο Βόλος με βρίζει γιατί εγώ είπα να μπούνε μέσα οι φίλαθλοι του Ιωνικού. Εγώ άφησα τα δύο λεωφορεία να μπούνε μέσα και από τη στιγμή που μπήκανε βρίζανε την μητέρα μου την πεθαμένη! Καλά να πάθω, αλλά δε θα με κερδίσουν εμένα έτσι. Εγώ είπα στον Τσιμπανάκο σε παρακαλώ άσε τα παιδιά να μπούνε μέσα, να γίνει ωραία ατμόσφαιρα και αυτοί από το λεπτό που μπήκαν βρίζαν τη μάνα μου. Καλά να πάθω. Δεν αγγίζει τον Ιωνικό όλο αυτό, το ξεκαθαρίζω»

Βράχος

Ο «Βράχος» το έχει καθιερώσει το τελευταίο διάστημα. Κερδίζει τα παιχνίδια με ανατροπές αφού η ομάδα αφυπνίζεται όταν μένει πίσω στο σκορ και παιρνει τα τρίποντα. Όλο το πρωτάθλημα το παίζει τις επόμενες αγωνιστικές αφού θα αντιμετωπίσει εκτός Κεφαλόβρυσο κα Φήκη.

Ηλεκτροσόκ

Ήττα που τους φέρνει πίσω από νωρίς υπέστησαν οι Ίκαροι χθες στην Μελίκη. Ο πρωτοπρεσβύτερος στο τέλος του αγώνα έλεγε μόνο την λέξη που χρησιμοποιεί πάντα σε περιόδους κρίσεων: «Ηλεκτροσοκ»!!!

Κέρκυρα

Ο Αίολος ξεκούραστος μετά το χθεσινό ρεπό και την διακοπή πάει στην Κέρκυρα την Κυριακή για το παιχνίδι με τους Φαίακες. Με βάση την μέχρι στιγμής εικόνα των δύο ομάδων (πέντε στις πέντε νίκες ο Αίολος, έξι στις έξι ήττες η ομάδα της Κέρκυρας) το διπλό είναι από εδώ μέχρι το …Ποντικονήσι!!!

Εξελίξεις

Η ήττα σοκ του μπασκετικού ΑΟΤ από τον Μύτικα θα φέρει εξελίξεις στην ομάδα. Άμεσα, ίσως και μέσα στην μέρα…

«ΦΛΟΥ»

…κάνει κρύο στην κορυφή!!!