Επιχείρηση Ηγουμενίτσα, ο Μπουμπλής και ο γαμπρός!!!

O ΦΛΟΥ της 20/11/2019

Ηγουμενίτσα

Ξεκίνησε από χθες η επιχείρηση «Ηγουμενίτσα». Ο Αμαν έβγαλε πύρινο λόγο στα αποδυτήρια, συνεχάρη τους παίκτες για την νίκη με το Αιγάλεω και έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Θεσπρωτό.

Κομβικό

Κομβικό παιχνίδι. Με διπλό το …τρενάκι μπαίνει για τα καλά στις ράγες της ανόδου. Η ισοπαλία δεν είναι καταστροφική, αλλά σε εκνευρίζει! Για ήττα δεν μιλάμε. Αυτή η ομάδα δεν χάνει εύκολα ή μάλλον για να ακριβολογούμε δεν χάνει καθόλου!!!

Τετράδα

Ελπίζουμε να μην γίνουμε …Κωνσταντάκοι. Οι υπολογισμοί μας, προ δύο εβδομάδων, έλεγαν για τέσσερα στα τέσσερα με Βέροια, Αιγάλεω, Θεσπρωτό και Ιεράπετρα. Είμεθα ήδη στην μέση του δρόμου!!!

Ρότσα

Μία εμβληματική μορφή βρίσκεται  στο πάγκο του Θεσπρωτού. Ο λόγος φυσικά για τον Χουαν Ραμόν Ρότσα ή άλλως πως Μπουμπλή όπως τον είχαν «βαπτίσει» οι του Παναθηναϊκού όταν ήρθε στην Ελλάδα για να καταδείξουν την …ελληνική καταγωγή του!!!

Κιθαρίστας

Μία άγνωστη, σχετικά, πτυχή της ζωής του Ρότσα είναι ότι είναι και δεινός κιθαρίστας και τραγουδιστής. Τον είχαμε απολαύσει κάποια βράδια πριν χρόνια στα μέρη μας…

Τηλεοπτικό

Τι και αν το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό. Δεν είναι λίγοι οι Τρικαλινοί που θα βρεθούν το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό. Όταν η ομάδα πάει καλά άπαντες ζεσταίνονται!!!

Συγκίνηση

Συγκίνηση χθες στο γήπεδο γα το τρισάγιο στην μνήμη των Παντελή και Στάθη. 23 χρόνια μετά κανείς δεν ξεχνά…

Καλαμάτα

Ούτε μία μέρα δεν έμεινε άνεργος ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Μετά την λύση της συνεργασίας του με την Βέροια έπιασε αμέσως δουλειά στην Καλαμάτα με το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών στον πάγκο της «Μαύρης Θύελλας» να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Την Κυριακή υποδέχεται τον Ασπρόπυργο του Βαζάκα, μετά επιστρέφει στην Βέροια και στην συνέχεια υποδέχεται τον ΑΟ Τρίκαλα που θα τον αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες αλλά με διαφορετική ομάδα.

Μπαμπάς!

Για δεύτερη φορά μπαμπάς ο Κώστας Κωτούλας, παίκτης και προπονητής των Δαναών. Έβγαλε ξανά γιο και η δυναστεία μεγαλώνει!!! Πολλές ευχές από την στήλη και στον Κώστα και στην σύζυγο του την Βίκη. Και στον …Φάνη που έχει ένα ακόμη παιδί να διαπαιδαγωγήσει !!! (Ξέρει ο Κώστας)…

Διπλό ο γαμπρός!!!

Τον νιώθουμε δικό μας. Και γιατί πέρασε από την ομάδα του ΑΣ Τρίκαλα αλλά και γιατί είναι γαμπρός στα Τρίκαλα. Ο λόγος για τον Γιώργο Βόβορα που οδήγησε τον Παναθηναϊκό χθες βράδυ σε μεγάλο διπλό μέσα στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις του Γιασικεβίτσιους. Και στο τέλος του αγώνα δέχτηκε και μπουγέλο από τους παίκτες της ομάδας στα αποδυτήρια για τα επινίκια!!!

Πρόταση

Μιας και είμεθα στα …κοσμικά. Πρόταση γάμου έκανε στην εκλεκτή της καρδιάς του ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ η οποία και έγινε δεκτή. Καλά Στέφανα!!!

Μπάσκετ

Προγραμματισμένο αγώνα μπάσκετ έχουμε απόψε στο κλειστό με τον ΑΟΤ να υποδέχεται την ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ. Μετά την νίκη στην Λάρισα οι «κυανέρυθροι» έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ.

«ΦΛΟΥ»

…βροχερές καλημέρες…