Αμανατίδης: «Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ οι αποφάσεις»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΤ

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον ΑΟ Τρίκαλα και ο Περικλής Αμανατίδης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος: «Η ομάδα μας έκανε ένα παιχνίδι όπως έπρεπε. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο εννιά κόρνερ και επτά σουτ. Δείξαμε τρομερή επιθετικότητα, είχαμε πίστη και επιμονή και στην επανάληψη τα καταφέραμε. Προχωράμε και διαχειριζόμαστε πια μία πιο δύσκολη κατάσταση από το φτάσεις στην κορυφή και αυτό είναι να μείνεις στην κορυφή».

Ο προπονητής των Τρικάλων δεν άφησε ασχολίαστα και τα όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα με την τιμωρία της έδρας: «Κάποια πράγματα που συνέβησαν θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους εμπνευστές τους. Μέσα από τέτοιες  καταστάσεις θα σφυρηλατηθούμε και θα δώσουμε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά.

Για την Ιεράπετρα είπε: «Συγχαρητήρια στην Ιεράπετρα. Την ήξερα μόνο ως τουριστικό προορισμό πριν δύο χρόνια, έκαναν μία εξαιρετική προσπάθεια με τον Γιάννη (Μάγγος)  και αυτό θα πρέπει να αναγνωρίζεται. Η επόμενη μέρα θα είναι καλή».

Για την ταλαιπωρία της ερχόμενης εβδομάδας με ματς στην Κρήτη για το κύπελλο και στην συνέχεια στην Καλαμάτα είπε: «Θέτει ένα πρόβλημα και σε μας και στους άλλους. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί¨,