Νίκη με ανατροπή για την Εθνική

Κέρδισε την Φινλανδία με 2-1

Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά, αλλά πλέον θέλουμε να την ξαναδούμε! Ήταν ξανά καλή, είχε πάλι φρεσκάδα, ήταν πάλι νικήτρια! Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Το γύρισε με τα γκολ των Μάνταλου και Γαλανόπουλου, κέρδισε 2-1 την Φινλανδία και έχει μέλλον!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27′ απο την άτυχη στιγμή του Σταφυλλίδη που έχασε την κατοχή από τον Πούκι που τον πίεσε, ο τελευταίος έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα τον Βλαχοδήμο.
Στο 47’ ο Μπακασέτας δεν… παράτησε μία φαινομενικά «χαμένη» φάση, έστρωσε για τον Μάνταλο που σκόραρε από κοντά γα το 1-1/
Η Εθνική  τελικά πήρε αυτό που δικαιούνταν με τον Γαλανόπουλο στο 70’, ο οποίος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, όταν πήρε το «ριμπάουντ» σε προσπάθεια του Κουλούρη που έδιωξε, αρχικά, ο Γιόρενεν.
Εκτοτε διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα, στο 87’ ο Κουλούρης βρέθηκε μια ανάσα πριν σκοράρει και εκεινος, ενώ σε όλο το δεύτερο μισό απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο στο 69’ με τον Πούκι, λίγο πριν διαμορφωθεί το μετέπειτα τελικό 2-1.
ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος (73’ Μπουχαλάκης), Παυλίδης (64’ Κουλούρης), Χατζηδιάκος, Λημνιός, Μάνταλος (90’+3’ Μασούρας), Κουρμπέλης, Γιαννούλης.
ΦΙΛΑΝΔΙΑ: Γιόρονεν, Τοίβιο (59’ Λαμ), Βαλσάνεν, Καμαρά, Λουντ, Πούκι, Σούλερ (77’ Γιένσεν), Βαλσάνεν, Σκραμπ (77’ Σοϊρι), Καούκο , Ραϊτάλα