20η νίκη Αμανατίδη, πρώτη ήττα Σούλη με ΑΟΤ

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία μετά το Διαγόρας-Τρίκαλα

(*) Το παιχνίδι στην Ρόδο ήταν το 24ο στον πάγκο του ΑΟΤ για τον Περικλή Αμανατίδη σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι τα ποσοστά του Μακεδόνα τεχνικού. Αυτή ήταν η 20η του νίκη σε 24 ματς, έχει τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τον Πανελευσινιακό με 1-0 στις 14/05/2017.

(*) Πρώτη φορά χάνει ως προπονητής από τον ΑΟΤ ο Σούλης Παπαδόπουλος σε αγώνα πρωταθλήματος. Αντιμετώπισε τους «κυανέρυθρους» ως προπονητής της Προοδευτικής, της Βέροιας, του Πιερικού και του Διαγόρα Ρόδου. Μέχρι χθες μετρούσε τέσσερεις νίκες και μία ισοπαλία. Η χθεσινή ήταν η πρώτη του ήττα με αντίπαλο τον ΑΟΤ.

(*) Ο Παντελής Ριζογιάννης σημείωσε το 13ο του γκολ με την φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα σε 81 συμμετοχές.

(*) Το γκολ που σημείωσε ο Λώττας χθες απέναντι στον Διαγόρα ήταν το πρώτο του με την φανέλα των Τρικάλων.

(*) Ο σκόρερ του Διαγόρας Φλόρενς Κέρι (καταγωγή από το Μπεράτι της Αλβανίας) αγωνίστηκε στον ΑΟ Τρίκαλα το δεύτερο σεζόν της περιόδου 2014-2015 (Γ’ Εθνική) στον ΑΟΤ με εντυπωσιακά νούμερα. Σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος σημείωσε έξι γκολ και σε δύο παιχνίδι κυπέλλου ένα γκολ.

(*) Τρίτη νίκη στην Ρόδο επί του Διαγόρα για τον ΑΟ Τρίκαλα που μετρά και τρεις ήττες στα έξι συνολικά παιχνίδια που έχει δώσει στο σμαραγδένιο νησί. Αγνοείται η ισοπαλία στις αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

(*) Ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών του ΑΟΤ στο παιχνίδι με τον Διαγόρα ήταν 27 χρόνων, έξι μηνών και 18 ημερών.