Χωρίς δικαιολογίες το Σάββατο και η πατρότητα του γκολ στην Τρίγλια!!!

O ΦΛΟΥ της 23/10/2019

Και επίσημα

Και επίσημα τελικά από χθες το απόγευμα: Σάββατο υποδέχεται ο ΑΟ Τρίκαλα την Καβάλα το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Δικαιολογίες γιοκ

Δικαιολογίες γιοκ το Σάββατο. Όλοι γήπεδο για το τρίποντο που θα μας βάλει για τα καλά στην κορυφή…

Παρελθόν

Η Καβάλα επιστρέφει μετά από χρόνια στα Τρίκαλα για αγώνα πρωταθλήματος. Τελευταία επίσκεψη το 2006 για την Γ’ Εθνική (2-2). Είχε έρθει πάντως σχετικά πρόσφατα το 2015 για αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟΤ να επικρατεί 4-2.

Δερμιτζάκης

Στο τιμόνι της Καβάλας ο Παύλος Δερμιτζάκης. Επιστήθιος φίλος του Γιάννη Τζώρτζη…

Περί πατρότητας

Την …πατρότητα του γκολ στην Τρίγλια διεκδικεί ο Άλεξιτς όπως αποκάλυψε χθες ο Αριστείδης Λώττας στον FM 100: «Μου είπε ότι την βρήκε την μπάλα, αλλά δεν την βρήκε» είπε ο μέσος του ΑΟΤ που παραδέχτηκε ότι το κεφάλι του Άλεξιτς έψαχνε στην σέντρα. Δεν τον χάλασε βέβαια καθόλου, ούτε αυτόν, ούτε εμάς η τελική κατάληξη της μπάλας…

100%

Προσεκτική ανάλυση της φάσης καρέ καρέ δείχνει ότι το γκολ ανήκει 100% στον Λώττα. Είχε συμβολή βέβαια και ο Σέρβος αφού η παρουσία του μπροστά από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων τον μπέρδεψε με αποτέλεσμα να το …γκουρλώσει!!!

Λώττας

Είπε και άλλα ενδιαφέροντα ο Λώττας. Και για το γκολ που πέτυχε με τον Άρη στην Καρδίτσα και που τον έβαλε στην καρδιά των Τρικαλινών, και για τις δύο φορές που παραλίγο θα ερχόταν στα Τρίκαλα αλλά και για τις εξαιρετικές του σχέσεις με τον Κώστα Φορτούνη με τον οποίο συνυπήρξαν κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό.

Φορτούνης

Ο Φορτούνης έχει να το λέει πάντως για τις ικανότητες του Λώττα…

Αρχοντίδης

Ο μακαρίτης ο Αρχοντίδης είχε βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπος με τα Τρίκαλα στην πολύχρονη καριέρα του, ωστόσο ποτέ δεν είχε απασχολήσει τους «κυανέρυθρους» προπονητικά. Εμβληματική φυσιογνωμία αν μη τι άλλο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Ιστορία

Και μία ιστορία: Μάιος του 1999 και ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον ΑΟΤ που πηγαίνει τρένο για την Α’ Εθνική. Ο Αρχοντίδης, προπονητής του Πανσερραϊκού, έχει αντιληφθεί ότι κάτι μπορεί να μην πάει καλά (sic) και δεν κάθεται καν στον πάγκο της ομάδας. Όταν ρωτήθηκε γιατί, απάντησε: «Είχα πάει για σκάουτινγκ στην Τσεχία».

150 +

Κάποια στιγμή έχασα το μέτρημα. Τουλάχιστον 150 φίλοι μου ανήρτησαν φωτό από το Καραϊσκάκη χθες βράδυ!!!

Γιδόπουλος

Μέσα στον χαμό των τελευταίων ημερών δεν αναφερθήκαμε και στην εξαιρετική παρουσία του νεαρού Τρικαλινού πορτιέρο Νίκου Γιδόπουλου το Σάββατο. Αντικατέστησε τον τραυματία Μακρυωνίτη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Θεσπρωτό και ήταν μάλιστα εξαιρετικός. Μπράβο του…

Πάνγκας

Στα μέρη μας ξανά μετά την περσινή του επίσκεψη ο Ελληνοαμερικάνος παλιός παίκτης του Δαναού Πιτ Πάνγκας. Με Πουλιανίτη και Λάκη Πρεμέτη επισκέφτηκαν και την Ακαδημία του Γιώργου Φούντα ενώ φυσικά πέρασαν και από το μπασκετικό στέκι του Αντώνη Πλιάτσικα, το Λαδοφάναρο.

«ΦΛΟΥ»

…υπεύθυνος διατροφής και του Γκότα ο Αντώνης…