Εισβολή κουκουλοφόρων στο Ολυμπιακός-Μπάγερν (Νέοι)!!!

Διέκοψαν το παιχνίδι κι επιτέθηκαν κατά Γερμανών

 

 

Εικόνες ντροπής για ακόμα μια φορά στα ελληνικά γήπεδα, αυτή τη φορά σε παιχνίδι ευρωπαϊκού χαρακτήρα και μάλιστα σε επίπεδο Νέων! Λίγο πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου για το Youth League χούλιγκαν μπήκαν στο προπονητικό κέντρο και την… έπεσαν σε οπαδούς των Γερμανών που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση.

Οι εικόνες μετά την επίθεση, προκαλούν σοκ καθώς υπάρχουν ανοιγμένα κεφάλια. Φωτογραφίες που ντροπιάζουν την Ελλάδα σε όλη την ΕΥρώπη…

 

Η Κ19 του Ολυμπιακού υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Youth League όταν στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ οι Γερμανοί προηγούνταν με 0-4 εισέβαλαν 70 κουκουλοφόροι φέροντας κράνη, λοστούς και φωτοβολίδες κατευθύνθηκαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και τους επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και καρέκλες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντέδρασαν και απώθησαν τους κουκουλοφόρους εισβολείς.

Η παρέμβασή τους ήταν καταλυτική για ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα. Η αναμέτρηση διεκόπη. Όταν αποχώρησαν οι κουκουλοφόροι, οι παίκτες του Ολυμπιακού έσπευσαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και ζήτησαν συγγνώμη, ενώ το ίδιο έπραξαν και προς τους συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας.