O Ευαγγέλου για την πρεμιέρα των Μετεώρων

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής των Μετεώρων το πρωτο παιχνίδι και το πρόγραμμα της ομάδας

Αισιόδοξος για το ξεκίνημα το Μετεώρων στη Γ Εθνική  ο  Σπύρος Ευαγγέλου. Ο  τεχνικός των Μετεώρων τοποθετήθηκε για την έναρξη και το πρόγραμμα της ομάδας στο πρωτάθλημα και με δηλώσεις στον Πρωϊνό Λόγο ανέφερε κατ αρχή συνολικά για το πρόγραμμα : “Το πρόγραμμα είναι καλό στα πρώτα ματς  καλούμαστε να παίξουμε με αντιπάλους, που είναι στα μέτρα μας και όχι με τα πολύ βαριά χαρτιά του χώρου.

Από την στιγμή που δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις  τους πρώτους αγώνες εξωπραγματικούς  θεωρώ ότι έχουμε το δικαίωμα στην ελπίδα. Σίγουρα οι ανταγωνιστές  είναι αξιόλογοι και έχουν τα δυνατά τους χαρτιά, οπότε οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Για μας βασικός στόχος  είναι να μαζέψουμε νωρίς τους βαθμούς για να βρεθούμε στην προνομιούχο 8άδα και να πορευτούμε με τον τρόπο που θέλουμε. Στην πρεμιέρα θα υποδεχθούμε  το  Στεφανοβίκειο, που είναι μια πρωτάρα  ομάδα και διαθέτει  όρεξη, ενώ  γνωρίζω τον τρόπο με  τον οποίο ετοιμάζει τις ομάδες του ο  συνάδελφος κ. Ζιώγας, οπότε θα ενεργήσουμε ανάλογα.Θα προσπαθήσουμε  να μπούμε από την αρχή δυνατά  και να ελέγξουμε  την πίεση της πρεμιέρας, που  συνοδεύει κάθε γηπεδούχο.